2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه اولین حیوان خانگیه یعنی بیشتر اونایی که حیوان خانگی دارن گربه دارن دومیش سگه 

بعید میدونم همشون مریض و نازا باشن🤔🤔

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من که نمیتونم هیچ جوره با گربه کنار بیام

ولی الان سرچ کردم خطری نداره اگه از کوچکی پیش خودتون بزرگش کنید مشکل نازایی هم وجود نداره 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
نه بابا من دامپزشكم گربه هم دارم اصلا ربطي نداره هيچ جاي علم نيومده فقط واكسناشو بزن قرص ضد انگل بده ...

خانوم دکتر میشه ی سوال بپرسم راجع به سگ‌ هشت ماهه؟شدیدا بی اشتهاست بالغ هم شده کمکم کن

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه