چند وقت دیگه عقد خواهرشوهرمه.به شوهرم گفتم کادو سراید چی بدیم گفت یه سرویس طلا میگیرم براش.یه خواهر که بیشتر ندارم.منم یه کم ناراحت شدم.آخه زیاد نیس به نظرتان?شماها کادو سرعقد چی دادید به خواهر شوهر?
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
همسر من اواىل اىنجورى بود وهمه جا کادو زىاد مىداد بعدش شده بود وظىفه اگه ىه بار کادو کم مىداد همه چشم قره مىرفتن و..دىگه شده وظىفه واسش الان اگه کادو هم بده ولى کمتر از اون موقع اصلا به چششون نمىاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!...
خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
زنی که به سکوت می رسد کم توقع نیست. نمونه نیست. قانع نیست. به این نتیجه رسیده که حرف زدنش مساویست با قضاوت یا هیاهو .... هیچ گاه از سکوت ادامه دار یک زن خوشحال نباشید. زن ساکت، یا مرده ای است در درون ٬ یا آتشی است زیر خاکستر.....
تام وجریآنلاین پست ها : 3183عضویت:1394/4/25 1394/7/27 - 1:13 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] زنی که به سکوت می رسد کم توقع نیست. نمونه نیست. قانع نیست. به این نتیجه رسیده که حرف زدنش مساویست با قضاوت یا هیاهو .... هیچ گاه از سکوت ادامه دار یک زن خوشحال نباشید. زن ساکت، یا مرده ای است در درون ٬ یا آتشی است زیر خاکستر.....
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!...
خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
مگه فقط عقده بعدش پاتختی داره بعدش پاگشا داره بعدش کادوی نی نی داره و غیره و غیره... مگه داماده که سرویس بخره واسش؟ من کلا ندیدم به جز داماد کسی به عروس سرویس بده حتی پدرمادر دامادم سرعقد به ندرت اتفاق میفته به عروسشون سرویس بدن،،، بهش بگو بالاخره شما باید با اقا داماد یه فرقی داشته باشی یا نه؟ اینطوری هدیه داماد به چشم نمیاد بگو یه جوره دیگه به خواهرت کمک کن مثلا همین جهزیه به نظرم کمک کنه بهتره چون طلا رو ممکنه بعدا مجبور بشه بفروشه بده به شوهرش واسه خرید خونه و اینا البته این نظر من بود
با کمک خدا من خوب میشم، دوستم لطفا با دل مهربونت دعام کن
چه اشکالى داره بده عزیزم به قول خودش یه دونه خواهرشه اینکه میگى اگه واسه خواهر خودتم میداد مشکلى نداشتى نشون میده که مشکل مالى نیست عزیزم دلت نمیخواد که خواهر شوهر اینجورى کادو بگیره خخخخخ با توجه به این که مشکل مالى نیست اگه بحث کنى سر این موضوع مطمین باش متهم به حسودى میشى
یه چیزی بگم؟ چرا فکر می کنی باید کادوی خواهر تو با کادوی خواهر شوهرت یکی باشه؟ البته اگر شاغلی داستان فرق می کنه ولی اگرخودت درآمد نداری، به نظرم توقع زیادیه که همسرت همونقدر برای خواهرش هزینه کنه که برای خواهرشما هزینه می کنه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن