چند وقت دیگه عقد خواهرشوهرمه.به شوهرم گفتم کادو سراید چی بدیم گفت یه سرویس طلا میگیرم براش.یه خواهر که بیشتر ندارم.منم یه کم ناراحت شدم.آخه زیاد نیس به نظرتان?شماها کادو سرعقد چی دادید به خواهر شوهر?
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر عقد ما به خواهر شوهرم سکه تمام دادیم البته 5 سال پیش. ولی هر کس به جیبش نگاه میکنه اگر همسرت از لحاظ مالی شرایطشو داره چه اشکالی داره برای خواهرش سنگ تموم بزاره؟
عوض سرویس بهتره واسه جهیزیه اش هزینه کنه. من مخالفم که ما خانمها زیاد تو دست و دلبازی شوهرامون دخالت میکنیم.یکیش خود من.0حتما باید شوهرمون بگه پول خودمه خودم در میارم. یا حلوی بقیه بگه تو خسیسی. هر چقدر دلش میخواد هزینه کنه
من که باشم ناراحت میشم دق می کنم دور از جون خودت می میرم😂😂. نه می تونی باهش صحبت کن فقط اون خرج که نیس الان خونت هم بخوای دعوتش کنی باید یه چیزی جلوش بزاری