2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نهههه تا حالا عکس نذاشتم  شرمنده خوشگلم 😂🙈

الهی، یه عکس چشمِ چیزی نمیشه کهههه😅

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هرچقدرم چش ابرو مشکی باشیمم باز ب چشم آبی و خوشکل نخواهیم رسید ب قول مامانم میگ هرچقدر خوشکل باشی ...

نه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

من به شخصه تو چشم رنگی هایی که دیدم شاید انگشت شمآر جالب بودن اکثرچهرهای سرد وبی روحی دارن وحالت چشم وابرو هاشون جالب نیست(اما چشم وابرو مشکی های که دیدم اکثرا جذابن چون طرح وفرم چشم وابرو هاشونم حالتش قشنگتره 

خخخخخ اگه تل بودی ميفرستادم 😂

باش عزیزم اذیتت نمیکنم😅♥️

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
اتفاقا کاری که برق چشم سیاه با پسرامیکنه هیچ چشمی نمیکنه

چشم رنگیا اون مردمک سیاه چشماشون ک با قدرت نور کوچیک و بزرگ میشه وقتی بهشون خیره میشی باهاشون حرف میزنی واااااای دیوانه کننده اس   

اون مردمک سیاه و اون رنگ دورش فقط فتبارک الله و احسن الخالقین 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...