2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 چشم خوشگله

فدات

یه عکس از چشمات بزار ببینم😍

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
کاملا درسته ببین ادم ی لنز رنگی میزاره چطور سیصد و شصت درجه چهره اش عوض میشه! حتی بدون میکاپ!! ...

خوب چشم رنگی هم لنز مشکی بذاره عوض میشه به هرحال لنز برای تنوعه ولی واقعیت اینه که مشکی رنگ عشقه😊

خیلی موافقم بیگ‌ لایک

💖💖💖

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
کاملا درسته ببین ادم ی لنز رنگی میزاره چطور سیصد و شصت درجه چهره اش عوض میشه! حتی بدون میکاپ!! ...

نه والا لنز به خیلی ها نمیاد و فیک میشن بی قصد و غرض میگم. مثلا اونبنده خدا مدل اینستاگرام که فوت شد خدایی عجیب غریب میشد لنز میذاشت. 

تو ایران چون چشم رنگی کمه خب بیشتر توجه میشه بهشون. تو یه کشور مثل سوئد که چشم همه آبیه به مشکی ها توجه میکنن. من خودم مشکی نیستم بورم چون شمالیم .عکسمو قبلا گذاشتم پس کاملا بدون منظور میگم

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!
هرچقدرم چش ابرو مشکی باشیمم باز ب چشم آبی و خوشکل نخواهیم رسید ب قول مامانم میگ هرچقدر خوشکل باشی ...

چشم رنگی و بلوند حس میکنم چهره اشون پر اب و رنگ و زندگیه 

مثل قوطی مداد رنگی و رنگهای شاد و هیجان اور
اما چشم ابرو قهوه ای مکی انگار ففط اجبار به استفاده از رنگ های خاکستری و مشکی تو جعبه مدادرنگی هستی حق نداری به رنگای دست بزنی فقط باید بالاجبار با همونا رنگ کنی 😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...