2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اومدم چشم ابرو مشکیا رو ببینم یعنی خودم چشم رنگی ام مثلا

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

هرچقدرم چش ابرو مشکی باشیمم

باز ب چشم آبی و خوشکل نخواهیم رسید

ب قول مامانم میگ هرچقدر خوشکل باشی بازم یکی پیدا میشه ک قیافش هم سطح تو باشه ولی چون چش رنگیه سرتر حساب میشه نمیدونم این حرف مادرم بنظرتون درسته؟

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
😂😂😂

ای وای،نخند راست گفتم😂🙈

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هرچقدرم چش ابرو مشکی باشیمم باز ب چشم آبی و خوشکل نخواهیم رسید ب قول مامانم میگ هرچقدر خوشکل باشی ...

یسریا اینجوری فکر میکنن اره

خاله من چشماش مشکی بود و بین خواهرای چشم رنگیش بنظر نمیومد. الان انگلیس زندگی میکنه و خارجی ها همیشه دارن از رنگ چشماش تعریف میکنن. بستگی به فرهنگ کشور داره

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!
هرچقدرم چش ابرو مشکی باشیمم باز ب چشم آبی و خوشکل نخواهیم رسید ب قول مامانم میگ هرچقدر خوشکل باشی ...

درسته چشم رنگی ها خوشگلن من خودم خیلی چشم رنگی دوست دارم ولی جذابیت چشم و ابروی مشکی بیشتره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

کاملا درسته ببین ادم ی لنز رنگی میزاره چطور سیصد و شصت درجه چهره اش عوض میشه! حتی بدون میکاپ!!

اما چشم قهوه ای و مشکی همه جا فراوونه

واسه دلخوشی خودشونم ی چند ضرب المثل ساختن به خودشون امیدواری میدن 😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم خدا هر کسیو به بهترین‌نحو آفریده شاید چشم ابی به یکی نیاد خو