2777
2789
عنوان

وزن نی نیم کمه؟😢🤨

213 بازدید | 20 پست

سلام مامانا تو هفته ۲۹ وزن جنین ۱۳۵۰ بود.شکمم کوچیکه.الان تو هفته ۳۴ هستم خیلی دوست دارم بدونم الان چند کیلویه.دیگه برای وزن سونو میفرستن یا همین یباره فقط؟ به نظرتون الان روند طبیعی رشد رو داشته،با توجه به وزن ۲۹ هفتش الان چند کیلو باید باشه؟

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

ماشاا... که وزنش عااالی بوده.طرف ۳/۵بدنیا میاد انشاا...

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ماشاا... که وزنش عااالی بوده.طرف ۳/۵بدنیا میاد انشاا...

واقعا میگین؟!؟ اخه شکمم نسبت به سن بارداریم همه میگن کوچیکه😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم ۱.۴۵۰ بود دیگه اون آخرین سونو‌ بود هیفدهم تاریخمه دکتر گفت شاید زودتر چون رحمم دو انگشت باز ...

چه هفته ای اینقد بود؟

وزنش كاملا نرماله عزيزم. 

ممنون عزیزم انرژی میگیرم

امشب مهمونی بودم از بس همه گفتن چقد شکمت کوچیکه حساس شدم

گفتم شاید از هفته ۲۹ به اینور درست رشد نکرده باشه خدایی نکرده

ممنون عزیزم انرژی میگیرم امشب مهمونی بودم از بس همه گفتن چقد شکمت کوچیکه حساس شدم گفتم شاید از هفت ...

منم ماه اخرمه همش فكر ميكنم وزن نگرفته 

استرس هاي الكيه 

اتفاقا شكم كوچولوها بچه هاشون ماشاالله وزن خوبي دارن نگران نباش اصلا. همينكه ميدوني سالمه خودش يه دنيا خوشيه

خدايا مرسي ❤️
من هفته ۲۹ ۱۳۰۰بود هفته ۳۲ ۱۸۰۰ بود ورن بچتون عالیه ب شکم نیس ک

ممنون عزیزم

الان هفته ۳۲ هستید یا زایمان کردین؟ اگه زایمان کردین چند کیلو بود؟

منم ماه اخرمه همش فكر ميكنم وزن نگرفته  استرس هاي الكيه  اتفاقا شكم كوچولوها بچه هاشون م ...

ممنون مامان مهربون.بالای ۳ بشه برام کافیه از بس میگن شکمت کوچیکه از طرفی چون یه سونو بیشتر دادم واسه انومالی، دلم نمیخواد باز سونو بدم میگن سونو ضرر داره