2777
2789
عنوان

امروز تولد شوهرم بود 😭

460 بازدید | 33 پست

حالم خیلی بده اصلا چند تا حس قاطی دارم که نمیدونم دقیقا چمه فقط میدونم حال بدی دارم امروز رو براتون تعریف میکنم کمکم کنید 😥😥

امروز تولد شوهرم بود و شب قبلش همه ی خواهر شوهرا و جاریم رو برای مهمونی عید خونمون دعوت کرده بودیم من اصلا از خوانواده ی شوهرم خوشم نمیاد هر وقت میبینمشون تا چند روز حالم بده با اینکه خداروشکر مهمونی خوب پیش رفت وشوهرم همه کارای غذا وپذیرایی رو خودش کرد و من اصلا خسته ی جسمی نبودم ولی شدیدا خسته روحی بودم صبح پاشدم کلی قربون صدقه ی شوهرم رفتم من کلا خیلی زبون بازم بعد مامانم زنگ زد میخواست تولد شوهرمو تبریک بگه بعد کفت میاین بریم باغ گلها من اول گفتم حالش رو ندارم بعد شوهرم گفت بیا بریم الکی تو خونه نشینیم گفتم باشه رفتم آماده بشم داشتم آرایش میکردم به شوهرم گفتم یکی از بچه ها رو آماده کن دخترمو برد دستشویی آورد دراز کشید گفت هر وقت بچه ها رو پوشوندی من پامیشم بریم انقدر لجم گرفت گفتم چرا همیشه هر وقت میخوایم بریم یجا برای من شرط میزاری مثلا میگی هر وقت بچه ها رو پوشوندی اصلا من نمیخواستم برم خودت گفتی بریم چون از شب قبلش حالم بد بود دیگه شروع کردم من بدبختم من از اولش فقط نوکر فامیل شما بودم خاک تو سر من و بخت سیاهم که زن توشدم کلی بهش چیز گفتم و همینجور که زیر پتو بود دوتا لگد بهش زدم و رفتم بچه ها رو پوشوندم و زنگ زدم مامانم گفتم بیا دنبالم شوهرم میگه خودتون زنونه برین من نمیام و همینجوری غر میزدم که یه دفعه شوهرم پا شد خندید و گفت حرفات با صبح خیلی فرق داره منم دیگه بچه ها رو برداشتم رفتم دم در مامانم اومد سوار شدم به باغ گلها که رسیدیم دیدیم یه ماشین پشت سرمون بوق میزنه دیدم شوهرم دنبالمون اومده دیگه اونجا هیچی به روی خودم نیاوردم ولی داشتم از پا درد میمردم بعدش رفتیم خونه مامانم اینا تا ساعت ۱۲ ونیم وقتی برگشتیم شوهرم در خونه رو باکلید باز کرد ولی در راه پله ها باز باز بود من چون تازگی ها خونمونو دزد زده بود داشتم سکته میکردم تمام تنم میلرزید خیلی حالم بد شد نگو شوهرم از عجله درو نبسته بود 

حالا نمیدونم ناراحتم عذاب وجدان دارم پام درد میکنه یا خیلی ترسیدم یا هنوز عواقب دیدن فامیل شوهره فقط حالم خیلی بده 😣😣😥😥😫😫

چقد بد اخلاقی باشوهرت

شوهرتو لگد زدی اونم هیچی نگف؟

ولا کاشکی اخلاق شوهرم اینطور بود

برو خداتو شکرکن و اخلاقتو درست کن

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش بگید چیکار می کنید شوهرتون اینقدر حرف گوش کن میشن🤔🤔

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

دقیقا ولا مرده رو لگد زده و کلی حرف بارش کرده وتازشم راضی نیس وهنو اینجا گله میکنه

بایکی مثل شوهرای ما درنیقتاده ک بفهمه لگد زدن ب مرد یعنی چی😂

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
پا دردم به خاطر لگدام بودکه به شوهرم زدم 😔 نمیدونم شایدم من زودعصبی میشم 

به نظر‌‌ من که رفتارت با همسرت اصلا خوب نبوده حالا بعد اون همه کمکی که دیشب بهت کرده 

❤Che khobe ke daramet

منم خیلی برام سواله

من این کارو میکرذم از در میرفتم بیرون شوهرم میبستم به اسمس و شب راهم نمیداد

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...