2777
2789

دعا کنین برام امسال باردار بشم  تنبلی تخمدان دارم.شوهرم خیلی بچه دوست داره.خودمم همینجور.امشب خیلی دلم شکست.

جاریم که خودش دیر بچه دار شده همش بهم متاک میندازه.منم به همه گفتم که فعلا نمیخام.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات حمدخوندم عزیزم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

اصلا نگو نمیشه 

همین جوابت خیلی خوبه

حس بدی میدن با این نظراتشون 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اصلا نگو نمیشه  همین جوابت خیلی خوبه حس بدی میدن با این نظراتشون

ادم خیلی محکمی هستم ولی از اینکه روزی بخوام اقرار کنم که فعلا باردار نشدم وحشت زدم میکنه.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم