2777
2789
عنوان

دوست مجازی

227 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، کسی از شما ها اینجا با کسی دوست شده که ارتباط خانوادگی هم پیدا کنید و رفت و امد داشته باشین؟

چهار سال پیش توی همین سایت با یه کاربر اشنا شدم 

ایشون در یه استان دیگه زندگی می کرد، تابستون ۹۷ با خواهرش اومد تهران 

منم رفتم پیشوازشون و یه شب شام مهمون من و همسرم شدن بعد از اون دیدار دوستیمون صمیمی تر شد 

تا اینکه امسال عید ما رو دعوت کرد به شهرشون

و یه شام رفتیم خونشون

و یه روز کامل هم خودش و همسرش وقتشو کذاشتن و شهرشونو نشون ما دادن

به همین سادگی یه دوستی خانوادگی خوب و شیرین ایجاد شد الان هم همسرامون به شدت با هم دوست شدن و شماره رد و بدل کردن و کلی پیام تو واتساپ به هم دادن. 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از دوست واقعی خیر ندیدم چه رسد به مجازی همچین ریسکی هم نمیکنم که کسی که تو مجازی میشناسمش بیارمش خونم اصلا و ابدا

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹

از اینستاگرام بله

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دوست خیلی خوبی اینجا پیدا کردم که خیلی با هم‌مچیم

شهرامون یکی نیست

امروز تهران اومده بود و به صورت یهویی 

خواست قرار بزاریم خانوادگی

اما حیف ما جایی دعوت بودیم😓

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من که از دوست واقعی خیر ندیدم چه رسد به مجازی همچین ریسکی هم نمیکنم که کسی که تو مجازی میشناسمش بیار ...

دقیقا عین من

خیرسرم چقد برا دوستام خوب بودم الان یکیشون حتی احوالی نمیپرسه، 

انسانم آرزوست...
دوست خیلی خوبی اینجا پیدا کردم که خیلی با هم‌مچیم شهرامون یکی نیست امروز تهران اومده بود و به صورت ...

ما تجربه کردیم و خیلی راضی هستیم

خیلی خوب بودن 

یه خانواده خوب و با شخصیت

خانواده اصیل و نجیب و جالب تر اینکه خیره مدرسه ساز 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .