2777
2789
عقده ای نبود نزدیک ده سال از جاریش کوچکتر بود و عروسیش جاریش اومده بود کلی دلشو شکسته بود ازجمله گفت ...

خخخخ چه مسخره اخه اینم کار بوده نشونش دادن آبرو خودشو میبره که .اونم مسخرش میکرد همون کاری که اون کرده حداقل میکرد

😍عاشقتم که😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با جاریش دعوایی داشت بعد رفت همه تشکیلات من جمله تاج لباس سفید شینیون اینا کرد رفت مراسم😂عک ...

تو عکسایی که گذاشته بود جدی لباس عروس پوشیده بود؟؟

😍عاشقتم که😍
تو عکسایی که گذاشته بود جدی لباس عروس پوشیده بود؟؟

اره دیگه یه لباس سفید ماکسی بود که پشتش بند میخورد و رو لباسش کار شده بود و دکلته هم بود

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
خخخخ چه مسخره اخه اینم کار بوده نشونش دادن آبرو خودشو میبره که .اونم مسخرش میکرد همون کاری که اون کر ...

آره کار خوبی نکرد بدتر از جاریش کرد

حالا فامیلاشون میشینن میگن این عقده ایه

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

بچه ها منم واسه عروسی جاریم رنگ روشن البته نه سفید کرم یا شیری خلاصه سفید نبود گرفتم دلیلش این بود که تخفیف اساسی داشت یه لباس 400 تومنی گرفتم 70 

موهامم دمه اسبی از اون خوشگلا بود آرایشگاهمم از آرایشگاه عروس بهتر بود البته همونجایی رفتم که همیشه میرم یعنی از قصد نبود آرایش عروس نیمه های مراسم پاک شده بودم 

یعنی منظورم اینه همه جاری ها ار عمد اینکارو نمیکنن