یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛 اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
بله با وضع افتضاح رفت عروسی یکی دیگه گند زد اخر شبم از غذا عکس گذاشت خوشحالم بود که ملت داشتن به جاری میخندیدن اوسگول بود کلا البته معلوم بود داستن به عقل ناقص اون میخندیدن😑
عقده ای نبود نزدیک ده سال از جاریش کوچکتر بود و عروسیش جاریش اومده بود کلی دلشو شکسته بود ازجمله گفته بود خیلی زشت شدی این بنده خدام اومده بود اینجا دردل کرده بود خانمهای نی نی سایت یادش دادن لباس عروس بپوشه و تاج بذاره وبره عروسی جاریش
کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید