2777
2789

اولا بدون ميخواي وكيل بگيري يا نه، دوما هم ميتوني از اداره ثبت اقدام كني هم شوراي حل اختلاف، توي اينترنت بزني ميفهمي تفاوتشون چيه، بعضيا هستن مقداري از مهريه رو از ثبت  اقدام ميكن بقيه رو از شورا كه هم سريع تر به جواب برسن هم بتونن درخواست اعصار يا توقيف اموال بگيرن، دقيقا يادم نيست كدومشون ولي فكر ميكنم شورا باشه خيلي سريع رسيدگي ميشه ولي اگر زوج بگه ندارم حكم جلبي براش صادر نميشه و توقيف اموالش سختتر انجام ميشه 

برو دادگاه داخل دادگاه یه اتاق یا کانکس  هست عریضه مینویسه برو اونجا برات عریضه مینویسه میری تمبر باطل میکنی تشکیل پرونده میدی و باقی ماجرا البته اگه قصدت اشتیه با نظر وکیل مهریه اجرا بزار چون پیش وکیل رفتم گفتم میخام مهریه اجرا بزارم ولی قصد اذییت کردن شوهرم میخام آشتی کنم وکیل راه خوبی بهم پیشنهاد کرد عریضه رو خودش نوشت گفت خیلی ها ساده لوحند شکایت میکنند بعد رضایت میدند اینطوری یعنی مهرمو بخشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بدون ميخواي وكيل بگيري يا نه، دوما هم ميتوني از اداره ثبت اقدام كني هم شوراي حل اختلاف، توي اين ...

مغازه داره که اجاره ای هست. ... سه ماهه نفقه نداده. .... و اصلا خونه نمیاد. .... میگن دادگاه از شورا زودتر رسیدگی میکنن توی نت خوندم. .... الان چندتا دادگاه هست. ... نمیدونم کدومو برم 

برو دادگاه داخل دادگاه یه اتاق یا کانکس  هست عریضه مینویسه برو اونجا برات عریضه مینویسه میری تم ...

وکیل هزینه ش بالا میشه به نظرت ؟؟؟؟ من یه بار سه سال پیش وکیل گرفتم برای طلاق. ... پنج ماه رفتم قهر. .... ولی به گوه خوردن افتاد شوهرم ولی باز آدم نشده. ...... دادگاه محلاتی رفته بودم. .... وکیلم میگفت دادگاه ونک زودتر رسیدگی میکنه چه میدونم موندم ؟؟؟؟؟