2777
2789
عنوان

سنجش شنوایی نوزادان 😭😭

185 بازدید | 8 پست

خانما پسر ۸ روزم تو سنجش شنوایی نوزادان گوش راستش رد شد . دکتر گفت ۱۰ روز دیگه برم دوباره برای تست 

خیلی نگرانم 😭😭😭

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
کسی همچین موردی داشته . چی شده???

بله عزیزم دوتا همکار شنوایی سنج داشتم گفتن بعضی نوزادان اینجوری ان اول رد میشن چند روز بعد دوباره مراجعه میکنن هیچ مشکلی ندارن نگران نباش اصلا

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم دوتا همکار شنوایی سنج داشتم گفتن بعضی نوزادان اینجوری ان اول رد میشن چند روز بعد دوباره مر ...

خواهش میکنم دعا کنین برا پسر منم رفع بشه مشکلی نداشته باشه

الان بخاطر زردیش بیمارستانم 

خیلی بهم ریختم 😭

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
خواهش میکنم دعا کنین برا پسر منم رفع بشه مشکلی نداشته باشه الان بخاطر زردیش بیمارستانم  خیلی ...

ان شالله مشکلی نداره الکی نگران نباش زردی هم میفهمم چی میگی دختر منم پنج روزش بود بیمارستان بستریش کردن حال روحی خودم داغووون بود ولی اینام میگذره الکی نگرانی و اینکه کاش بجا بستری تو بیمارستان ببری دکتر بهش دارو بده ببر متخصص من همش بیلی ناستر میدادم و شیرمم کم بود زردیش رفع نمیشد حتی با بستری هم تاثیر نداشت روش فقط پوستشو سبزه کرد بردمش فوق تخصص یه کپسول بهم داد گفت داخلشو با سرنگ خالی کن بده نوزاد بخوره شیر خشکم دادم بهش درجا زردیش رفع شد عذر میخوام پی پیشم تا 15 روز همش سبز بود چون شیرم کم بود اگه پی پیشون زرد بشه دیگه زردی در حال رفع شدنه چون بیلی رو بین از طریق مدفوع خارج میشه

ان شالله مشکلی نداره الکی نگران نباش زردی هم میفهمم چی میگی دختر منم پنج روزش بود بیمارستان بستریش ک ...

مرسی از اطلاعاتت 

دارم نگاش میکنم,فققط پوستش به قول شما سبزه شده والسلام 

چه متخصصی بردین شماا? 

اسم کپسول یادتونه?

و زردی دخترتون چند بود? پسرم زردیش ۱۷ هستش 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
مرسی از اطلاعاتت  دارم نگاش میکنم,فققط پوستش به قول شما سبزه شده والسلام  چه متخصصی ب ...

دختر من زردیش 16 بود فوق تخصص کودکان بود ولی یادم نیس اسم داروشو از این کپسول ژله ایا بود فتو تراپی بچمو داغون کرد بر دکتر و چن روز بهش شیر خشک بده تا از بدنش خارج شه