2777
2789

سلام به همه... من 6 فروردین سزارین شدم... امروز بهم گفتن باید پانسمان بردارم و حمام کنم...وقتی پانسمان باز کردم , دیدم که زیر خط سزارینم که بخیه هست ,اندام تناسلیم به کل ورم داره ... و فشار که میدم انگار آب یا چیزی مثل اون توش جمع شده ورم کرده  . این طبیعیه؟ کسایی که سزارین کردن اینطوری بودن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین شدم ولی ۱۱سال پیش،ولی اینجوری نشدم،برو خودت رو به دکترت نشون بده

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
درد بخیه ها که هست اما تا امروز آب از بخیه ها نمیومده, فقط اندام تناسلیم ورم کرده . خطرناکه؟ عفونته؟

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی برو دکتر یه معاینه ات بکنه بنظرم بهتره من خودم اینجور شدم که الان شما میگی گفتن عفونته بهم قرص وامپول دادن