2777
2789
عنوان

نتیجه ی فوضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 93 پست

بعد که اومدن توی خونه یهو مامانمو بابام وبابابزرگم شوکه شدن یه جورب که عمه مامانم گفت الهی بمیرم عمه وبعدش رفتیم توی اتاقشون  همش مامان بزرگم مضطرب بود من چون زنداییم بود هیچی نگفتم ولی اومدیم خونه پرسیدم کی بود اینا وبابام گفت که هیچی نوه دایی ماماتم بود  که میشه نوه عموی مامانم اوکی

I am nurse

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاچی به شکت انداخته

به مامانم گفتم چرا یهو هول کردی گفت باهاشون قهریم همین خیلی ساله پرسیدم چرا گفت با خانوادمون دعواسون شده گفتم مامان خواستگارت بوده که نگفت نه یعنی گفت بسه فضول خانوم بعدش  نیم ساعت پیش

I am nurse

هیجی شب به خالم گفتم نیومدی چرا خونه عمه که گفت مادرشوهرش خونشون بوده بعدش من گفتم بهتر نیومدی مهمونای خوبی نداشتن نگو این میدونسته مامان بزرگم بهش گفته که بهم گفت اره فهمیدم کیا بوده منم یهو گفتم بیجاره مامانم چی کشیده  گفت چی مید نی دیوونه  منم یه دستی  زدم ا اینکه شک داشتم گفتم مامانم قبلا زن اون اقا بوده واینا الان معتاد بود به نظرم که خاله ساده ی من یهو گفت اره سنش کم بوده ۱۳ سالش بوده که به زور پدربزرگ مامانم مجبورش میکنه زن نوه برادرش بشه واسنا وبعد خیلی اذیتش میکنن به بهانع دکتر میبره مامانمو عقد میکنه اون ببابزرگش حتی بابای مامانم خبر نداشته ومامانم بچه بوده

I am nurse

یهو انگار اب سرد ریختن روم اخه مامانم ۱۸ منودنیا اورده ودیگه از ازار وادیت او نمروه گفت که چون خونواوا اسمو رسم داری بودن اصلا کنار مامانم نمیخوابیده وهمش بهش میگفته شما فقیرین اینارو که گفت قلبم اتیش گرفت همه میدونستن جز من بچشم من ولی اینفدر غریبم واسش دلم خون شد واسش

I am nurse

به مامانت بگو من همه چیزو میدونم 

ولی دیگه هیچی ازت نمیپرسم چون محرم نمیدونی منو که بهم بگی و فکر میکردم تا الان مادر و دختر چیز پنهونی ندارن

این ترفنده منه مطلوم میشم مامانم همه چیو بهم میگه  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4