2777
2789

دوستان من یه هفته از نمونه آمنیو سونو کردم البته به اصرار خودم.تو سونو دکترم گف کیسه ت آبش کمه .چغدر طول میکشه اون مایعی که میکشن آبش جایگزین شه ؟؟تو روخدا اگه اطلاعاتی دارین جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلستر و آب زیاد بخور تا جایگزین بشه خیلی زود هم جایگزین میشه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
دلستر و آب زیاد بخور تا جایگزین بشه خیلی زود هم جایگزین میشه

اخه میشه جایگزین؟؟خیلی میترسم.شنیدین تا حالا اینطور چیزی بشه بعد نمونه؟؟جواب آمنیو هم اومده خداروشکر سالمه.میترسم دستی دستی یه بچه سالم رو از دست بدم دارم دیوونه میشم

برا منم گفت قلبش خوبه میزنه وحکاتشم خوبه فقط آب کیسه کمه.حداقل طبیعیشو تو نت دیدم ۸ زده برامن ۷ هستش

از اول بارداری فقط تو ترس واسترسم اولش غربالگری ونمنه گیری وحوابش حالا هم این.نشکری نمیکنم هرچی مصلحته ولی واقعا بعضی وقتا آدم کم میاره

خانمی چند وقته کردی؟ نشت یا احساس خیسی اینا نداشتی؟

من حدود ده روزه امینو کردم ولی این دوروزه که رفتم سونو اومدم عین دیوونه ها حساس شدم هی خودمو خشک میکنم بعد دستشویی وهی کنترل میکنم لباس زیر وخودمو .بعضی وقتا احساس میکنم دارم دیوونه میشم 

از اول بارداری فقط تو ترس واسترسم اولش غربالگری ونمنه گیری وحوابش حالا هم این.نشکری نمیکنم هرچی مصلح ...

وای منم انقد استرس دارم ....خدایا جواب امنیو چی میشه خدایا بند ناف بهش گره نخوره خدایا سالم ب دنیا بیاد ...از صب تاشب فکرم درگیرشه....انشالله براتوام حل میشه مایعات زیادبخور

خانمی چند وقته کردی؟ نشت یا احساس خیسی اینا نداشتی؟

نه من نشت لکه بینی هیچی نداشتم خداروشکر بیستویکم اسفند کردم هجده فروردینم میرم جوابشو بگیرم نمیدونم چی میشه جوابش نگرانم بچه اولمم هس از سقط بدجورمیترسم....شما کدوم شهرین؟؟