2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک از چه زمانی درسته

238 بازدید | 12 پست

سلام من دوسه روزه پریودم عقب افتاده اما بی بی چک جوابش منفیه

یکبار دوروز پیش زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که به زور دیده میشد اما بعد اون هرچی زدم همه منفی بود

قرص و داروی خاصی هم مصرف نمیکنم برای بارداری

فکرکنم اگه باردار بودم تاالان دیگه باید نشون میداد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله یکی بود

پس حتما آزمایش تیتر بتا بده حتی اگه مشکوک با بارداری هم باشی نشون میده عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
پس حتما آزمایش تیتر بتا بده حتی اگه مشکوک با بارداری هم باشی نشون میده عزیزم

ممنون عزیزم

چون اینماه تیروییدمم مشکل پیدا کرد ازیه طرفی هم میگم شاید مربوط به اونه از طرفی به خودم دلداری میدم باردارم ان شالله

حالا فردابرم اگه تونستم ازمایش خون میدم،ممنون

ممنون عزیزم چون اینماه تیروییدمم مشکل پیدا کرد ازیه طرفی هم میگم شاید مربوط به اونه از طرفی به خودم ...

انشالله...به امید خدا که باردار باشی ودل شاد از آزمایشگاه برگردی ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
انشالله...به امید خدا که باردار باشی ودل شاد از آزمایشگاه برگردی ❤❤

ممنون عزیزم

ببخشید امضاتو خیلی دوست داشتم این جمله از کیه

اخه جالبه من ایران نیستم و این جمله به نظرم خیلی دقیقه وقتی اینجا ادمارو میبینم

ممنون عزیزم ببخشید امضاتو خیلی دوست داشتم این جمله از کیه اخه جالبه من ایران نیستم و این جمله به ن ...

خواهش میکنم عزیزم.. منم اسم کاربریتونو خیلی دوست دارم....امضام هم یه جمله از صادق هدایت❤❤❤