2777
2789
عنوان

میدونم ب زودی خیانت میبینم...

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 57 پست
نه عزیزم تعدد زوجات فقط با اجازه همسر اول برقراره در غیر اینصورت دادگاه حق طلاق رو به زن میده

عزیزم حق طلاقو میده ولی وقتی پای طلاق رفت   همه چیز فقط توی کاغذه و زن بیچاره کوفتم گیرش نمیاد. برو قانونو درست بخون. من واردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق طلاقو میده ولی وقتی پای طلاق رفت   همه چیز فقط توی کاغذه و زن بیچاره کوفتم گیرش ن ...

وا! چرا کوفتم گیرش نمیاد؟ وقتی زن حق طلاق داشته باشه میتونه مهریه ش رو کامل بگیره!!!! قانون اینه. 

چون این دیگه طلاق توافقی نیست که مجبور باشه ببخشه و بره. قطعا با یه وکیل مشورت کن من برادرم وکیله.

ولی جدی میگم اینو خانوما مردی که به زنش خیانت میکنه بی لیاقت ترین آدم دنیاست حیف حرص و غصه نیست آدم واسه اینجور مردی بخوره

بخدا من اوایل زندگی به شوهرم گفتم اگه یه روز همچین کاری کنی عین خیالمم نیست بچه هامو برمیدارم میرم دنبال زندگیم تازه برد با منه چون اونموقع تویی که ضرر میکنی بخاطر یه زن خیابونی (چون زنی که بیاد با مرد زن و بچه دار صد درصد مورد داره)به کسی که از جون و دلش واسه زندگی تو بچه هات مایه میزاره خیانت میکنی.اون زن هرموقع یکی بهتر از تو پیدا کنه میره بااون.اونوقت تویی این وسط از همه جا رونده و مونده میشی تا الان خداروشکر اصلا دراین مورد چیزی ازش ندیدم خیلی تاثیرش بهتر بود تااینکه بخوام ترس از خیانتش داشته باشم

شوهر من خیییییلی خیییییلی تا حالا بهم گفته که در اولین فرصت زن صیغه میکنم یا مثلا شک نکن که روت زن میگیرم... یا میگه انقد دلم رابطه با کسای دیگه میخواد

ولی من اصلااااااا نمیتونم باور کنم اصلااااا چون بی عرضه تر از این حرفاس

یعنی فک نمیکنم بتونه همچین کاری کنه

و هیچوقت حرفاشو جدی نگرفتم

وا! چرا کوفتم گیرش نمیاد؟ وقتی زن حق طلاق داشته باشه میتونه مهریه ش رو کامل بگیره!!!! قانون اینه.&nb ...

چه جالب منم دادشم وکیلن . درست میگی شامل توافقی شدن نمیشه. ولی شامل زجر در پرداخت اگر حقوق رسمی نداشته باشه زوج.  و محدودیتهای خیلی ریز و حسابگرانه. باید خیلی دلیل کافی برای  گرفتن حقوقش داشته باشه در هر قسمت و تقسیم. 

میرم جلو . با سکوت نگاش میکنم . حتما خودش به تته پته میفته جلوی دختره . بعد سعی میکنه توضیح بده

حرفاش رو گوش میکنم بعد در حالیکه یه قطره اشک از گوشه ی چشمم جاری شده با سرعت از صحنه دور میشم

و در اولین اقدام لباساش رو میریزم توی ساک میذارم بیرون در  قفل در خونه رو هم  عوض میکنم تا بره هر جایی که دلش اونجاس مهریه رو هم به اجرا میذارم 😉

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
چه جالب منم دادشم وکیلن . درست میگی شامل توافقی شدن نمیشه. ولی شامل زجر در پرداخت اگر حقوق رسمی نداش ...

بله. ولی در هر صورت مرد موظف به ادای دینش به زن خواهد بود حتی به صورت اقساط. و این به جز مهریه شامل نفقه و اجرت المثل و ... هم میشه . حتی زن میتونه ازدواج کنه و در عین حال مهریه ش رو از شوهر سابقش بگیره. 

مگه خونه مال توعه؟

نه نیست ولی قفلش رو که میتونم عوض کنم

مثلا میخواد چیکار کنه بره دادگاه شکایت کنه که زنم منو راه نمیده توی خونه یا مثلا بخواد با حکم دادگاه منو از خونه بیرون کنه

نمی تونه چیزی رو ثابت کنه 

بله. ولی در هر صورت مرد موظف به ادای دینش به زن خواهد بود حتی به صورت اقساط. و این به جز مهریه شامل ...

کاملا درسته.افرین .بتو  که معلومه واردیا .❤⚘ براوو.خوشم اومد ازت .افرین 😁🌸👌

عکس میگیرم و فیلم اول نشون خودش میدم هول شد میگم مهر حق طلاق حق حضانت بچمو.بده گرفتم

زندگیمو.میکنم بهش میگم برو خوش باش ...وقتیم دیدم دارم اذیت میشم میرم طلاقش میدم عکس و.فیلم ها رو هم نشون رییسش میدم😂😂

نه نیست ولی قفلش رو که میتونم عوض کنم مثلا میخواد چیکار کنه بره دادگاه شکایت کنه که زنم منو راه نمی ...

این که میگم بیشتر برای حرص دادنشه . وگرنه ته ماجرا میشه مهریه و طلاق