2777
2789
عنوان

تورو خدا راهکار بدید برای نوزاد بغلی ،داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست

ببین عزیزم بچت ب بغل عادت کرده .جاریه منم همین مشکلو داشت تو بغلش سرپا شیر میداد ت اینکه یروز بچه رو میزاره زمین یک ساعتو نیم  گریه میکنه گفت بعدش نشیتم گرفتمش رو سینم دیدم اروم شیرشو میخوره و همون میشه دفعه اخرش .اصلشم همینه میگن باید ت این سن ب بچه تحمیل بشه اینقد کوتاه بیایی و از گریش نترسی ک تسلیم بشه وگرنه بچه دیگه کوتاه بیا نیست و ت همیشه این تویی ک تسلیمشی .ب گریه کردن هیچیش نمیشه نترس انجامش بده

. لیا .دختر کوچولوی من ب زندگیمون خوش اومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خیلی بیقرار بود

تقریبا همینطور که شما میگید بود. 

البته بیشتر بخاطر درد شدید لثه هاش و ریفلاکس زیادش بود که بیقراری میکرد. 

از پنج ماهگی تو روروک نشوندمش

دورشو با پارچه پر میکردم که کمرش صاف بمونه

یکمی بهتر شد

اما تا حدود یک سال و‌نیم همینجوری بود

راه که افتاد و دندوناش در اومد خوب شد دیگه

این که میگن بچه بغلی میشه و بغلش نکن هم قبول ندارم. بچه نیاز داره که گریه میکنه ربطی به اینا نداره. 

هر وقت بغل خواست با محبت تمام بغلش کن

جدی؟حتما بعد تعطیلات ازش سونو میگیرم چون اصلا هم نمیتونه شیر بخوره همش خدوش میکشه و کش و قوس میاد هی ...

بعدم اینکه بچت هم کولیک داره و هم رفلاکس اینای ک میگی از علاعمشه ببرش دکتر حتمن

. لیا .دختر کوچولوی من ب زندگیمون خوش اومدی
جدی؟حتما بعد تعطیلات ازش سونو میگیرم چون اصلا هم نمیتونه شیر بخوره همش خدوش میکشه و کش و قوس میاد هی ...

علائم رفلاکسه کاملا رانیتیدین بهش میدن چیز خاصی نیس بچه عذاب میکشه اینطوری تمامشو بررسی کن علایم رفلاکسو میبینی داره هر دوازده ساعت نیم سی سی رانیتیدین بهش بده البته شربتشو خیلی بهتر میشه 

بعدم اینکه بچت هم کولیک داره و هم رفلاکس اینای ک میگی از علاعمشه ببرش دکتر حتمن

داشت هر دو رو بعد خوب شد تا اینکه یماه پیش واکسن چهار ماهگیش رو زدم از بعد اون وحشتناک شده اصن

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
علائم رفلاکسه کاملا رانیتیدین بهش میدن چیز خاصی نیس بچه عذاب میکشه اینطوری تمامشو بررسی کن علایم رفل ...

ببین رفلاکس و کولیک داشت اول بعد با پدی لاکت و امپرازول بهتر شد تا سه هفته ی پیش که واکسن چهار ماهگیش رو زدم خیلی خیلی بد شده از اون موقع و دوباره پدی لاکت و امپرازول رو دارم میدم اما اصلا تغییری نکرده،رانیتیدین رو اصلا نمیخوره

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید