2777
2789
عنوان

حالم از همه چی بهم میخوره

629 بازدید | 19 پست

از وقتی که عضو این سایت شدم از همه چی متنفررررشدم

اونایی که مشکلاتشون واقعیِ و دنبال راه حل هستن و تاپیک میزارن که امیدوارم مشکلشون حل بشه🙏🏻

ولی اونایی که الکی و واسه سرگرمی و پربازدیدشدن تاپیک میزنن و قصه میسازن از ته قلبم امیدوارم بدتر از اون داستانا به سرتون بیاد جوری که اصلا مشکلتون حل نشه حالا که خودتون دوست دارین🙏🏻🙃چون بااین چرت و پرتا تماااام تصورات یه عده ای رو از زندگی بهم ریختید،من مجردم از هر خواستگار و ازدواجی فرارمیکنم واقعا...بس که توی این سایت خیانت شد و کتک خوردن و فحش شنیدن و زن دوم گرفتن و مادرشوهرشون باسیخ داغ سوزوندشون و داماده جلوی پدرزنش شلوارشو کشید پایین و....

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجارو كاملان دروغ و فان در نظر بگير هيچ توجهي نكن اصلان نه الگو بگير نه چيزي برداشت كن فقط بخون و برو همين 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

نه عزیزم همه مثل هم نیستن از خدا فقط یه همسر خوب و بالیاقت بخواه از ته دلت مطمئن باش خدا بی جواب نمیزاره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من که سایت روم تاثیری نداشته 

خیلیم جای خوبیه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من اوایل خیییلی غصه میخوردم از تاپیکهای خیانت و کتک و ..

اما از وقتی فهمیدم درصد زیااادیشون تخیلی و سرکاریه دیگه سعی میکنم خودمو درگیر نکنم و به قول دوستان فقط به عنوان سرگرمی بهشون نگاه کنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دقیقا...

من نگاهم به همه زن و شوهرا جوری شده که به زور دارن همو تحمل میکنن و هیچ عشقی بینشون نیست...

تصورم از مردا هم این شده که یه مشت موجود سرد مزاجن که هیچ درکی از همسرشون ندارن و براشون یه موجود اضافی و بی ارزشه‌...

از نظرم همه ی خونه ها سوت و کوره...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔