2777
2789

سلام‌ من خونه مامانمم، همسرمم امشب شیفته، داداشم سوسیس خریده بود با رب و روغن زیاد سرخش کرده بود اورد سر سفره و خودش و مامانم شروع به خوردن کردن، من قبلا گفته بودم نمیخورم اصلا واسه همین تعارفم نکردن ولی من عجیب دلم میخواست و رومم نمیشد بگم یکم میخوام، چهرم یکم انگار تو هم رفت متوجه شدن گفتن یکم بخورم ولی من گفتم نه اصلا😢 ولی خیلی تو دلم موند، حالا اون هیچی میترسم واسه بچم بد باشه، روش اثر نذاره خدای نکرده؟

میخوردی خب یه ذره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه ۶نیمم.. ۱۰۰بار خوردم و فست فود زدم به بدن.. بیخیال..دلتو بد نکن..بخور... بزنگ الان بیاره برات

دیگه تموم شد آخه، ولی بیشتر خواستم بدونم اینکه هوس داشتم و نخوردم بد نباشه

سر این چیزا تعارف نکن,بخور و یکبار هوس کردی ضرر نمی رسونه😊 حالا پاشو برا خودت بپز از اول

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دختر تهرونی امضات ادمو میترسونه😓

ترس چیز خوبیه!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖