2777
2789
عنوان

چه نوع نوشیدنی بخوریم بهتره..

838 بازدید | 25 پست

واقعا تو سردرگمی موندم..اب لوله کشی شهرما خیلی سنگینه یعنی پر اهکه..موندم ااب جوشیده شده بخورم که تو نت منع کردن..موندم اب معدنی بخورم اونم میگن مضرر هستش...یام تصفیه اب بخریم برا خونمون..تو روخدا راهنماییم کنین بهم گفتن اب باکیفت باید بخوری تا جوش صورتت خوب شه...اب باکیفت یعنی چی اخه😣😣😣😣

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب اشامیدنی بگیر!مثل نستله!

مث اب معدنی کوچیکه...یا بزرگم داره...میخوام برا اشامیدن و طبخ غذا از اون استفاده کنم میصرفه؟

فک کنم دستگاه  تصفیه که دوستان گفتن خوبه.

کوزه سفالی بخر از دستگاه تصفیه آب هم بهتره

واقعا تصفیه میکنه...اگه درست باشه که عالیه.. اصلا به ذهن خودم نمیرسید.میدونستم اینجا پست بزارم بالاخره کمک میکنن بهم 

مث اب معدنی کوچیکه...یا بزرگم داره...میخوام برا اشامیدن و طبخ غذا از اون استفاده کنم میصرفه؟ فک کنم ...

واس طبخ غذا که اب میجوشه و اب شیر مشکلی نداره اگه اب شهرتون سالمه!

ولی واسه خوردن به صرفه اس!مثل اب معدنی بزرگ و کوچیک داره فقط روش به جای اب معدنی نوشته اب اشامیدنی!املاح و نیتراتش کمتره

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
واقعا تصفیه میکنه...اگه درست باشه که عالیه.. اصلا به ذهن خودم نمیرسید.میدونستم اینجا پست بزارم بالاخ ...

البته که تصفیه میکنه

خیالت راحت

اصلا یه مدت که از کوزه آب بخوری بعد میبینی انگار تا حالا آب نخورده بودی  

مشاور بیمه هستم (اصفهان)