2777
2789
عنوان

چه نوع نوشیدنی بخوریم بهتره..

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 25 پست
البته که تصفیه میکنه خیالت راحت اصلا یه مدت که از کوزه آب بخوری بعد میبینی انگار تا حالا آب نخورده ...

Vaghean ???manbe harfetoon Chiye golam?? Dalilesh Chiye ???choon in harf ro yek nafar dige ham mizad vali dalil elmi nadasht

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
واس طبخ غذا که اب میجوشه و اب شیر مشکلی نداره اگه اب شهرتون سالمه! ولی واسه خوردن به صرفه اس!مثل اب ...

مرسی امتحان میکنم...اب شهرمون خیلی بده طوری که من وقتی رفته بودم قزوین تو یه هفته  صورتم هم نرم شده بود هم جوشام رفته بودن....احتمال دادم از اب لوله کشی باشه که سرچ کردم دیدم احتمالش هست...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که تصفیه میکنه خیالت راحت اصلا یه مدت که از کوزه آب بخوری بعد میبینی انگار تا حالا آب نخورده ...

یه دونه کوچولو داشتم یه مدت میخوردم حس میکردم سبک هست ابش اما زیاد اهمیت نمیدادم مدام از اون نمیخوردم...تااینکه خواهرشوهرم اومده بود کمک برا اسبابکشی شکستش😂😂😂😂

همه جا پای خواهر شوهر در میان است😂😂😂😂😂محض شوخی

Vaghean ???manbe harfetoon Chiye golam?? Dalilesh Chiye ???choon in harf ro yek nafar dige ham mizad ...

منم احتمال میدم صحت داشته باشه چون همه چیزایی که تو قدیم ازشون استفاده میشده سالم بودن و دلیل علمی داشتن...نه مثل الان که همه چیز شده پلاستیکی

Vaghean ???manbe harfetoon Chiye golam?? Dalilesh Chiye ???choon in harf ro yek nafar dige ham mizad ...

راستش زمانی که میخواستم بخاطر سنگ کلیه شوهرم آب سالمو جایگزین آب لوله کشی بکنم یکم تحقیق کردم نتیجه شد کوزه 

ولی اصلا یادم نیست چی بود دلیلش

منتها مثل دستگاه تصفیه می مونه

آب از منافذ رد میشه و سبک میشه

البته قبل از استفاده چند بار بشورین و چند روز هم بذارین آب داخلش بمونه و آب رو بریزین دور

3 یا 4 بار تکرارش کنید

بعدش دیگه با خیال راحت ازش استفاده کنید

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
راستش زمانی که میخواستم بخاطر سنگ کلیه شوهرم آب سالمو جایگزین آب لوله کشی بکنم یکم تحقیق کردم نتیجه ...

عزیزم.فقط برام سوال شد..ابی که داخل کوزه هست رو بخوریم یا ابی که ازش بیرون میاد

عزیزم.فقط برام سوال شد..ابی که داخل کوزه هست رو بخوریم یا ابی که ازش بیرون میاد

قدیمیا آب داخل کوزه رو میخوردن

ما هم همینطور

ولی یه کاسه ای چیزی بذاری زیر کوزه و آبی که از کوزه خارج میشه رو بخوری بهتره فکر کنم

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
قدیمیا آب داخل کوزه رو میخوردن ما هم همینطور ولی یه کاسه ای چیزی بذاری زیر کوزه و آبی که از کوز ...

تشکر بسیار بسیار😘😘