2777
2789
عنوان

کم شدن آب کیسه آب جنین بعد نمونه آمنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 14426 بازدید | 45 پست
رفتم برام تست گذاشتن برا نشت کیسه اب گفتن منفیه.فقط همین

وا ،یعنی دیگه هیچی نگفتن ؟

نگفتن چیکار کنی تا حجم کم شده مایع آمنیوتیک جبران بشه؟!

من هر وقت میرم بیمارستان کلی سوال می پرسم و جواب میدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم پریروز امنیوسنتز دادم .

تا میتونی مایعات بخور فقط خدارو شکر که تست کیسه اب منفی بوده .

با خوردن مایعات و استراحت درست میشه .

شما کجا انجام دادی ؟ چقد شد هزینه ؟

به من گفتن امروز جواب سه روزه میدن ولی ندادن گفتن فردا زنگ بزن .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
عزیزم منم پریروز امنیوسنتز دادم . تا میتونی مایعات بخور فقط خدارو شکر که تست کیسه اب منفی بوده . ب ...

من آ.غ ام عزیزم.کلا۱۶۰۰ شد.نمیدونم که این کم شدگی از نمونه بوده احتمالاشاید طول میکشه جبران شه.شنیدین همچین چیزی؟؟

من آ.غ ام عزیزم.کلا۱۶۰۰ شد.نمیدونم که این کم شدگی از نمونه بوده احتمالاشاید طول میکشه جبران شه.شنیدی ...

عزیزم از من یه سرنگ بود فک کنم 20 سی سی

تو صارم رفتم دولتی گفتن تو عید بستس 2 و خورده ای شد ..

الان یادم امد شما رو تو تاپیک دیده بودم قبل از عید .

گفتی تو هفته 14 هستی ..

اره عزیزم مایعات بخور و استراحت حتما جبران میشه ..

منم هنوز سونو نرفتم نگران اب دور جنینم .

عزیزم از من یه سرنگ بود فک کنم 20 سی سی تو صارم رفتم دولتی گفتن تو عید بستس 2 و خورده ای شد .. الا ...

اره اونجام بودم بعد نمونه همه چی خوب بود .ولی تا دیروز که به اصرار خودم گفتم سونو کردن کاش نمیگفتم شاید تو همون ۱۸ هفتگی که برا آنومالی میرفتم آبشم جبران میشد ومن حالا این همه دوباره استرس نمیکشیدم.بخدا خسته ام دیگه از اول بارداری استرس وفشار.اولش ج غربالگری وبعدش نمونه وج آمینو حالا هم این.از فکر وخیال دارم دیوونه میشم😢

عزیزم از من یه سرنگ بود فک کنم 20 سی سی تو صارم رفتم دولتی گفتن تو عید بستس 2 و خورده ای شد .. الا ...

ناشکری نمیکنم اصلا.هرچی مصلحته خداس.ولی والا بعضی وقتا آدم دیگه نمیکشه هی فکر وخیال آخه چغدر

اره اونجام بودم بعد نمونه همه چی خوب بود .ولی تا دیروز که به اصرار خودم گفتم سونو کردن کاش نمیگفتم ش ...

عزیزم نگران نباش اصلا باور کن با استراحت و جیزهای ابکی خوردن درست میشه ..

در نهایت اگه کم باشه سرم میزنن برات .

خدا رو شکر که نی نیت سالمه .

جنسیت ام گفتن بهت ؟

جواب اصلی رو کی میدن ؟

عزیزم نگران نباش اصلا باور کن با استراحت و جیزهای ابکی خوردن درست میشه .. در نهایت اگه کم باشه سرم ...

ممنون از دلداریت خانمی.جنسیت اره گفتن پسره.جواب اصلی هم یه ماه دیگه تقریبا چون تعطیلاتم افتاده احتمالا یکمم زیاد طول بکشه

ممنون از دلداریت خانمی.جنسیت اره گفتن پسره.جواب اصلی هم یه ماه دیگه تقریبا چون تعطیلاتم افتاده احتما ...

به سلامتی عزیزم انشالله صحیح و سالم پسر گلت رو بغل بگیری

ممنون عزیزم.ان شالله شماهم خبرای خوش بگیری

سلام عزیز الان چیکارکردی نی نیت سالمه؟؟؟؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ