2777
2789
عنوان

کم شدن آب کیسه آب جنین بعد نمونه آمنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 14426 بازدید | 45 پست
سلام عزیز الان چیکارکردی نی نیت سالمه؟؟؟؟

سلام .خانمی آره خداروشکر الان همه چی طبیعیه.کیسه آبمم طبیعیه آش.ولی تو سونو آنومالی گفتن که شریان رحمی بالاس دکترم اسپرین داده فعلا

سلام .خانمی آره خداروشکر الان همه چی طبیعیه.کیسه آبمم طبیعیه آش.ولی تو سونو آنومالی گفتن که شریان رح ...

چن وقتته؟؟؟

خیلی مراقب خودت باش

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم حال خودت وني نيت خوبه؟ شرمنده از تاپیکت زمان گذشته ممنون میشم سوالمو جواب بدی. منم آمينو ...

سلام.مرسی عزیزم خوبیم.خانمی من رفتم سونو داپلر وآنومالی که معلوم شد مقاومت عروق شریان رحمی دارم به خاطر اون طول کشیده بود آبش جبران شه که به مرور با آسپرین وخوردن مایعات زیاد بخصوص آب وخوردن هندونه ودلستر خداروشکر والبته عنایت وخواست خدا درس شد فعلا تو هشت ماهگیم وهنوز استرس دارم زیاد.چون اگه خونده باشی خ روزای سختی رو گذروندم ولی خواست واراده خدا بود که نی نی برام بمونه.شمام آب کیسه آبت کم شده ؟؟

سلام.مرسی عزیزم خوبیم.خانمی من رفتم سونو داپلر وآنومالی که معلوم شد مقاومت عروق شریان رحمی دارم به خ ...

سلام عزيزم. ممنون از پاسخت. انشالله بچتو سالم بگیری بغلت و عذاب همه اون روزا سپری بشه.من 4 روزه آمينو شدم. فعلا نميدونم اوضام چطوره فقط عضلات شکمم هنوز احساس گرفتگی و درد دارم. از من 2 سرنگ آب كشيد واسه همين نگرانم. نميدونم منم مثله شما برم سونو يا بمونم آنومالي من با وجود استفاده ازشياف تو روز چهارمم ولی شکمم احساس میکنم هنوز اسپاسم داره.بنظرتون برم سونو برای چک مایع؟قبله آزمايش طبيعي بود نشتي هم نداشتم. روزي 8ليوان آب ميخورم

سلام عزيزم. ممنون از پاسخت. انشالله بچتو سالم بگیری بغلت و عذاب همه اون روزا سپری بشه.من 4 روزه آمين ...

ان شالله به سلامتی جواب آمنیو رو میگیری وخیالت راحت میشه.نه عزیزم سونو رفتن فقط استرس آدم رو زیاد میکنه منم به اصرار خودم دکتر بعد۰ ۱روز سونو کرد وگفت آب کمه وگرنه خودش میگفت نمیخواد تو هم فقط مایعات زیاد بخور واستراحت کن خودش فک کنم برا سونو داپلر وآنومالی میفرسته اون موقع خدای نکرده اشکالیم باشه میگن .چون برا من از کشیدن مایع نبود کمبود آب از مقاومت شریان رحمی بود که اونم با تجویز آسپرین خداروشکر مشکلم حل شده وحالا سونو هام شکر خدا خوبن.نگران نباش فقط مایعات بخور وفعلا به خدا توکل کن ان شالله خوب میشه همه چی.خبر خوب آمنیو رو هم بهم بده 

ان شالله به سلامتی جواب آمنیو رو میگیری وخیالت راحت میشه.نه عزیزم سونو رفتن فقط استرس آدم رو زیاد می ...

مرسي عزيزم از پاسخت و وقتی که گذاشتی.

جواب سه روزه آمينوم اومد شكر خدا نرمال بود حالا مونده جواب كتبي. نزديك. دو هفته ديگه آنومالي و اكوي قلب برام نوشتن. توكلم بخداست. اميدوارم بعد از يك ماه فشاري كه كشيديم ديگه اتفاق بدي پیش نیاد چون حس میکنم کم میارم. خدارو شکر مشکلت حل شده ایشالله بسلامتی فارغ بشید عزیزم. با دل صافت واسه منو پسرمم دعا کن. 

مرسي عزيزم از پاسخت و وقتی که گذاشتی. جواب سه روزه آمينوم اومد شكر خدا نرمال بود حالا مونده جواب كت ...

عزیزم مطمئن باش بقیه شم خوب پیش میره ان شالله جواب اولیه آمینو هر چی باشه جواب بعدیشم همونه .درکت میکنم چه فشاری وسختی میکشی ولی خب چه میشه کرد باید تحمل کرد وگذروند امیدت بخدا باشه...خدا بخواد هیچی نمیشه مطمئن باش...ان شالله بازم خبرای خوش ازت بشنوم برات دعا میکنم.میگن دعای خانم باردار زود برآورده میشه تو هم با قلب مهربونت برا منو نینیم دعا کن.                          

ناشکری نمیکنم اصلا.هرچی مصلحته خداس.ولی والا بعضی وقتا آدم دیگه نمیکشه هی فکر وخیال آخه چغدر

یاس عزیزم هستی؟ 

میدونم. تاپیک قدیمیه.. 

منم 3 روز پیش امینوسنتز کردم منتظر جوابم... ریسکم بالاس 1 به 19... 

جواب شما خوب بود؟ 

منم مث شما تمام بارداریم پر استرس بود. 

منتظر جواب 3 روزه م. هییی