بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خودم به خودم استراحت دادم بیشتر درازکشم.دکترم رو عوض کردم چون دوقلو خودم هم ترسیدم شنبه دکتردیگه میر ...
سلام عزیزم برا دوقلوهات قرص آسپرین. آمپول آنوکساپارین استفاده کردی؟ بعدش انقباض ک داشنی تو هفته های پایین معاینه داخلیت با دست کرد دکتر. یا اینکه نوار قلب ازت گرفت ک فهمید انقباض داری؟
سلام عزیزم برا دوقلوهات قرص آسپرین. آمپول آنوکساپارین استفاده کردی؟ بعدش انقباض ک داشنی تو هفت ...
سلام.اسپرین انوکسا. استفاده نکردم.هفته۲۰دکترم با دست معاینه کرد که بعدش درد و انقباض داشتم نباید معاینه میکرد.شیاف سیکولوژست.وامپول هفته ای یدونه پروژسترون میزدم.انقباض از ماه ششم داشتم زیاد. شکمم مرتب سفت میشد بعد شل میشد ولی درد نداشتم...وهفته ۳۴که نوار قلب انقباض و زایمان نشون داد و متاسفانه باز منو معاینه کردن یه سانت بود بعد یه روز شد دوسانت وسزارین شدم.