2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه منم اینطوری میشد دکترم گفت خوب نیس دوتا سرم و چندتا آمپول داد تو چندروز استفاده کردم شماهم بر ...

امپول چی بود؟همون چند روز زرین یاتااخرادامش دادین؟؟

این حالت انقباضه برو دکتر  فکر کنم بهت امپول اینا بده بعدشم کلا استراحت مطلق

دوهفته پیش گفتم فقط شیاف سیکولوژست داد.حالاشنبه وقت دارم مرسی از راهنماییت

دوهفته پیش گفتم فقط شیاف سیکولوژست داد.حالاشنبه وقت دارم مرسی از راهنماییت

حتما استراحت کن

کار و فعالیت پله خطرناکن 

ممکنه دهانه رحمت باز بشه

نترسی ها فقط احتیاط شرط عقل هست

ایشالله نینی بسلامت و به وقتش بدنیا بیاد

حتما استراحت کن کار و فعالیت پله خطرناکن  ممکنه دهانه رحمت باز بشه نترسی ها فقط احتیاط شرط ع ...

خودم به خودم استراحت دادم بیشتر درازکشم.دکترم رو عوض کردم چون دوقلو خودم هم ترسیدم شنبه دکتردیگه میرم.

منم هفته ۲۲ ام دو سه بار اینطوری شدم. یهو زیر شکمم سفت شد و تغییر حالت ک دادم شل شد. گاهی یه طرف رحم ...

منم توهفته های پایین روزی دو سه بارکل شکمم سفت میشد که زود شل میشد درحد ۱۰ سانیه که دکترم گفت طبیعیه ولی اگه تعدادش بیشتربشه  خطرناکه دهانه رحم کوتاه وباز میشه .مثل الان که روزی هفت یاهشت بارالبته بعضی روزا کمتر رکترم گفت باید قرص برای انقباض بخورم .من فرداوقت دکتردارم ببینم چی میگه .برای من کل شکمم میشه .اب هم زیادباید بخورن اینو  دکترم گفت.

منم توهفته های پایین روزی دو سه بارکل شکمم سفت میشد که زود شل میشد درحد ۱۰ سانیه که دکترم گفت طبیعیه ...

من طول دهانه رحمم توی ۱۶ هفته ۳۰ بود و توی ۲۱ هفته هم ۳۰ بود. ب نظر نارسایی ندارم. استراحت مطلق کردم خودمو ب نظرت میتونم ب اخر برسونم؟

خودم به خودم استراحت دادم بیشتر درازکشم.دکترم رو عوض کردم چون دوقلو خودم هم ترسیدم شنبه دکتردیگه میر ...

سلام عزیزم برا دوقلوهات قرص آسپرین. آمپول آنوکساپارین استفاده کردی؟  بعدش انقباض ک داشنی تو هفته های پایین معاینه داخلیت با دست کرد دکتر. یا اینکه نوار قلب ازت گرفت ک فهمید انقباض  داری؟

سلام عزیزم برا دوقلوهات قرص آسپرین. آمپول آنوکساپارین استفاده کردی؟  بعدش انقباض ک داشنی تو هفت ...

سلام.اسپرین انوکسا. استفاده نکردم.هفته۲۰دکترم با دست معاینه کرد که بعدش درد و انقباض داشتم نباید معاینه میکرد.شیاف سیکولوژست.وامپول هفته ای یدونه پروژسترون میزدم.انقباض از ماه ششم داشتم زیاد.  شکمم مرتب سفت میشد بعد شل میشد ولی درد نداشتم...وهفته ۳۴که نوار قلب انقباض و زایمان نشون داد و متاسفانه باز منو معاینه کردن یه سانت بود بعد یه روز شد دوسانت وسزارین شدم.

سلام عزیزم برا دوقلوهات قرص آسپرین. آمپول آنوکساپارین استفاده کردی؟  بعدش انقباض ک داشنی تو هفت ...

اگه استراحتی پاهات برات ماساژ بدن و خودتون پاتو

ن روتکون

بدین تا خون جریان داشته باشه .انقباض روز ی دوسه بار طبیعیه بدون درد.