2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست
 با قرص سقط کردید ‌؟ راحت بود ؟

۱۲ تا قرص و یه آمپول و یه پارچ زعفرون و زیره و ...

خیلی هم سخت بود

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا ..تو هفته چندم ؟

۴ هفتش بود

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ه جلوگیری طبیعیه پرخطرترین روشه اصلا اسمش جلوگیری نیست ‌شماهایی که نمیخواین باید یه روش مطمین انتخاب کنین نه که فرت و فرت حامله شید بعد سقط کنید. دیگه الان هرکسی یه لیسانس داره تو ترم دو هم همه تنظیم خانواده رو میگذرونن بیسواد که نیستین عهد بوق که نیست که ندونین این چیزارو

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

نظر شخصیه من اینه ک به هیچ وجه سقط نکن . چون من اینکارو کردم هنوز بعد از گذشت نه سال دارم زجر میکشم . یکیش همون پریودای نامنظم ک با خونریزیهای خیلی شدید همراهه . کم خونی شدید پیدا کردم. عذاب وجدان ک دیگه نگو . همش کابوس میبینم ک یه بچه قنداقه گریه میکنه و نمبتونم شیرش بدم .توروخدا اینکارو نکن

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن

مامان منم ۳۶سالشه  ۴تابچه ایم من اولیم ۱۸سالمه هشت ماهه ازدواج گردم مامانم حامله اس ۴ماهه😁😍پنجمی توراهه به سلامتی❤یکیو هفت سال پیش سقط کرد بعداون زندگیشون تباه شد و خیلی بهم ریخت و من همیشه میگفتم تقاص اون بچه اس .اماالان دیگه فهمیده چقدر بده و مامانم قرص ال دی ام میخورده ولی خواص خدابوده ونگهش داشت باهمه ی نارضایتی های بابامو بدخلقیاش😢توهم سقط نکن عزیزم هرچی حدابحواد هربچه ای یه بچه ایه انشااللع پاقدمش خوب باشه دعاکن نی نی مامان منم بخ سلامتی به دنیابیاد