2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام

869 بازدید | 97 پست

چی میشه مگه ،این همه نوزاد و بچه روی کره ی زمین هس ،خدایا فقط جا برای بچه ی من نیس؟؟؟خیلی دلم گرفته،چرا هر جا میرم باید حسرت بخورم ،چرا باید جلو شوهرم شرمنده باشم ،چرا باید مهمونی ک میرم مواظب باشم کسی داروهای مربوط ب نازاییمو  نبینه و یواشکی دارو بخورم ؟؟چرا باید بشینم کلیپ تعیین جنسیت بقیه رو ببینم و زار زار گریه کنم؟؟؟خدای خوبم ب ما منتظرا هم ی نگاه کن 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

درصد موفقیت آی وی اف برای افراد با ذخیره تخمدان پایین چقدره؟؟؟کسی میدونه؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تا سال بعد بچه بݝلت باشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

داغ تو دلمه آتیش تو دلمه اینقدر گریه کردم امروز

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

26

انشالله تا سال بعد بچه بݝلت باشه

ممنونم 

عزیزم میدونم ناراحتی ولی به قول خانمی که تو برنامه شب عید احسان علیخانی اومد همیشه همه نظرشون اینه مادر و پدرا منتظر و چشم انتظار بچه هستن 

ولی خب خیلیییییی از بچه ها هم هستن منتظر مادر و پدرن 

نمیخوام دخالت کنم یا ناراحتت کنم ولی اگر شرایطش رو داری یه کوچولو به سرپرستی بگیر خیلی خوبه خییییییییییلی

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

عزيزم من خودمم منتظرم ولي وقتي اين تاپيكارو ميبينم واقعا قلبم درد ميگيره😔

توكل بخدايي كن كه غير ممكن ترين هارو ممكن ميكنه و به وقتش توام مامان ميشي

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

به حق محسن سقط شده‌ی زهرای مرضیه سلام الله علیها خدا دلتونو شاد کنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل الفرجهم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
داغ تو دلمه آتیش تو دلمه اینقدر گریه کردم امروز

خیلی حس بدیه ،دیگه نمیتونم جواب اینکه چرا بچه نمیاری رو بدم بغض میکنم ،بدبخت شوهرمم با حسرت ب بچه های بقیه نگاه میکنه ،خیلی حالم خرابه