2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 97 پست

حرفات حرفای دل من بود....

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسیو میشناسم ۱۵سال باردار نمیشد دیگه دلش کرده بود زد وپارسال حامله شد تو سن بالا بچه اورد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عزیزم میدونم ناراحتی ولی به قول خانمی که تو برنامه شب عید احسان علیخانی اومد همیشه همه نظرشون اینه م ...

شوهرم تک پسره خونوادش ب شدت نوه دلشون میخواد مامان بزرگ بابابزرگش میگن ب امید دیدن بچه شما زنده ایم ،بچه اوردن برام امکانش نیس ،اگه بچه نیاد و خونواده شوهرمم بفهمن ک من مشکل دارم کل زندگیم میره رو هوا

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من باردارم خدارو قسم ميدم به فاطمه زهرا كه تو بارداريم هر دعايي كردم صدامو شنيد دامنت به زودي سبز بش ...

برای منم دعا کن لطفا...میگن دعای زن حامله زود میگیره

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
عزيزم من خودمم منتظرم ولي وقتي اين تاپيكارو ميبينم واقعا قلبم درد ميگيره😔 توكل بخدايي كن كه غير مم ...

ایشالله خدا ب هممون نظر کنه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
   به حق محسن سقط شده‌ی زهرای مرضیه سلام الله علیها خدا دلتونو شاد کنه  اللهم ص ...

ممنونم 

شوهرم تک پسره خونوادش ب شدت نوه دلشون میخواد مامان بزرگ بابابزرگش میگن ب امید دیدن بچه شما زنده ایم ...

سخته اینجوری 

دوست مم مثل شما بود 2سال با همه جنگیدن تا الان 2ماهه یه فسقلی خوشگل تحویل گرفتن ولی باورت میشهه همه عاششق بچه شدن

تهرانی؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من باردارم خدارو قسم ميدم به فاطمه زهرا كه تو بارداريم هر دعايي كردم صدامو شنيد دامنت به زودي سبز بش ...

برای منم دعا کن

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
من 27سالمه شش سال دیگه میخوام بیارم

من ذخیره تخمدانم پایینه وقت ندارم ،شما هم حتما ازمایش ذخیره تخمدان بده مث من دور از جونت سرت نیاد 

حتما شوهر خوبی داری معمولا اونایی که بچه ندارن خدا بهشون شوهر خوب میده 

خداروشکر شوهرم خوبه،،دلم براش میسوزه اونم با حسرت ب بقیه نگاه میکنه

عزیزم ایشالا خدا بهت ی بچه سالم و ناز بده انشالله  از خدا هیچ وقت ناامید نشو...

توکل ب خدا