2777
2789

سلام ممنون که اومدین یه راهکار خوب ازتون میخام

مادرشوهرم وقتی میاد خونمون وقتی من حواسم نباشه بدون اجازه میره اتاق خواب ها رو میگرده چند باری هم درو قفل کردم رفته به در بسته خورده برگشته و چند باری هم دیدم رفته اتاق خواب هارو بگرده ازش پرسیدم چیزی میخای دست و پاشو گم کرده

واقعا از دستش زله شدم به دادم برسید  

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

ميره فضولي

مادر شوهر من اين كار رو كرد وقتي ميخواست بياد رو تخت كاند... با شرت و اينا گذاشتم رفت ديد رنگش پريد يه جوري شد ديگه نرفت

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

همین قفل کردن بهترین کار 

مادر شوهر منم همینه انباری هم میگرده

حتی کابینتها

باید اهمیت ندی عزیزم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر مستقیم بعش بفهمون وقتی ایتکارو میکنه باهاش سرد برخورد کن تا بفهمه کارش اشتباهه

خاهرشوهر منم همینطور بود ولی همینکارو کردم دست از کاراش کشید

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

بهش بگو مامان جون دستمالت زیر درخت آلبالو گم شده ؟ 🤔

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بعضی وقتا دخترمو یواشکی میگیره به حرف و ازش سوالای خصوصی میپرسه ولی دخترم جواب نمیده و میاد بلند به من میگه مامان بزرگ فلان سوال رو از من پرسید

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

اگر فایده نداشت رو آینه ی میز توالت با ماژیک بنویس 

دالی فوضول خانوم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

توي جمع وقتي حرف از اينجور چيزا شد

ب يكي ك داري باهاش حرف ميزني بگو انقد بدم مياد برم تو اتاق بقيه و از اينجور چيزا

وقتي هم رفتي خونشون گفت برو فلان اتاق فلان كار كن بگو راحت نيستم  برم اتاقتون خودتون بريد از اينجور كارها

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم