2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 43 پست
چند روز عقب انداختی ؟ ؟

پریودیم نا منظم هست ماه قبل شش روز عقب انداختم این ماه ۷ روزه فعلا عقب انداختم

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندم موعدت بوده؟؟؟علاعمت چیه

۷ روز عقب انداختم

سینه هام درد میکنه فقط

وزیر شکمم

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
برای منم دعاکن دیروز موعدم بوده ولی هنوز خبری تز پری نیست

انشالله بارداری

پریودیم نا منظم هست ماه قبل شش روز عقب انداختم این ماه ۷ روزه فعلا عقب انداختم

خوب بعد تعطیلات برو آزمایش و دکتر 

تو این مدت کمتر پله برو چیز سنگین بلند نکن و استراحت کن 

اگه لکه دیدی برو قسمت مامایی بیمارستان نزار معاینت کنند فقط بهت شیاف میدن استفاده کن 

خوب بعد تعطیلات برو آزمایش و دکتر  تو این مدت کمتر پله برو چیز سنگین بلند نکن و استراحت کن&nbs ...

چشم عزیزم 

اگه مثبت باشه دهنت سرویسه من هشت هفته و پنج روزمه دارم میمیرم از تهوع بارداری زیاد خوشحالی نداره هر ...

من تا همین الان ک ۱۷ هفتم هنوز تهوع دارم ولی از شدتش کم شده واسه همین سختی اوایل بارداری فراموشم شد😂😂توام فراموش میکنی

اگه مثبت باشه دهنت سرویسه من هشت هفته و پنج روزمه دارم میمیرم از تهوع بارداری زیاد خوشحالی نداره هر ...

من از هفته ششم تا نهم تهوع داشتم و خیلی حالم بد شد بعده نهم خوب شدم نگران نباش گلم کلا ویار بعده هفته ۹کمتر میشه الان ۱۵ هستم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

بی بی چک دومم منفی شد😭😭😭😭😭ولی پری هم نشدم هنوز

چرا اولی مثبت شد دومی منفی😭😭😭