2777
2789
عنوان

نامه نوشتن به فرشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 55 پست
وقتی چیزی رو از ته دل میخوای بیان میکنی یا مینویسی(یکی مینویسه یکی نماز میخونه یکی دعا میکنه یکی خوا ...

این نشون نمیده که همش خرافاته جز خواست و اراده ی خودمون؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
هر دفعه ک نوشتی بلافاصله سوزوندی یا گذاشتی همه رو هم جمع بشن بعد سوزوندی 

چندتاي اول رو پاره كردم تو اب ريختم ولي بعد نگه داشتم يهو سوزوندم خاكسترش رو تو اب ريختم 

ظرفشويي يعني

من بهـترينِ خودمم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشون نمیده که همش خرافاته جز خواست و اراده ی خودمون؟

گلم تلاش هم باید در کنارش باشه این قانون نمیگه بشین فقط فکر کن میگه بنویس هدفمند باش تلاش کن ۱۰۰% میرسی

باور داشتن به هدف+بیان کردنش+تلاش در راستای هدف=قانون جذب

چطور یعنی

به اون چیزی که میخوایش فکر می کنی به حالت یوگا می شینی چشماتو میبندی و باتمام وجودت میخای که بهش برسی باید باتمام وجودت بخوای باهمه ی سلولای بدنت،خودت که انجامش بدی حسش می کنی انرژیتو خیلی جواب میده فقط باید یه محیط کاملا ساکت باشه

میشه نمونشو بنویسی مثلا بخوایم کسی رابطه ش باهامون خوب شه توجه کنه بیاد پیشمون 

ميدوني من الان بگم ممكنه تو ذهنت بره و حرف و جمله هاي من باشه ولي 

اول موضوع و فرشته رو مينويسي 

بعد خواسته ات رو جوري كه انگار اتفاق افتادع 

اصلا هرچي دوست داري تو دلته فك نكن محاله 

بعد هم تشكر 

من بهـترينِ خودمم ❤️

ميدونيد اون حس بعد نوشتن 

اون حس ارامشي كه ادم ميگيره خيلي محشره 

انگار تخيله رواني ميشه 

واينكه واقعا خيلي وقتا ادم متوجه ميشه اصلا چي ميخواد خواسته ي واقعيش چيه چي تو دلش مونده 

اميدوارم شما هم به خواسته هاتون برسيد ❤️

من بهـترينِ خودمم ❤️
گلم تلاش هم باید در کنارش باشه این قانون نمیگه بشین فقط فکر کن میگه بنویس هدفمند باش تلاش کن ۱۰۰% می ...

آفرین پس یعنی فاعل ماجرا خودمونیم فرشته و ماوراطبیعه نقشی این وسط ندارن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
آفرین پس یعنی فاعل ماجرا خودمونیم فرشته و ماوراطبیعه نقشی این وسط ندارن

نه فقط بحث بحثه انرژیه چون انرژی مثبت و منفی هست همه اعمال ما انرژی مثبت و منفی دارن اگر کار بدی انجام بدید انرژی منفی فرستادید و همون برمیگرده و بالعکسش هم صدق میکنه(از هر دست بدی از همون دست میگیری یا کارما)با همین انرژی آدم میتونه به هدفش برسه ولی هیچ هدفی بدون تلاش بدست نمیاد 

ميدوني من الان بگم ممكنه تو ذهنت بره و حرف و جمله هاي من باشه ولي  اول موضوع و فرشته رو مين ...

یعنی چی موضوع و فرشته رو بنویسم خواهش میکنم میشه مثال بزنید ؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
یعنی چی موضوع و فرشته رو بنویسم خواهش میکنم میشه مثال بزنید ؟

عزيزم موضوعت چيه 

مثلا اگر عشقِ مينوسي 

به فرشته عشق در موردِ (اسم طرف ) 

بعد خواسته هات رو مينويسي جوري كه انگار اتفاق افتاده 

مثلاً ميدونم كه اون فلان كارو برام انجام ميده ازت ميخوام راه درست رو نشونش بدي يا روزي كه بهم بگه چقدر دوستم داره اون روز من حس خيلي خوبي پيدا ميكنم 

اصلش اينه كه به زبان خودت بنويسي اونحوري كه با خدا صحبت ميكني انگار اون شخص جلوته و داري باهاش حرف ميزني آخرشم از فرشته و خداوند تشكر ميكني من نميدونم موضوعت چيه عزيزم هر موضوعي يه فرشته داره ولي اگه تو گوگل نامه نوشتن به فرشته هارو سرچ كني برات مياره 

من بهـترينِ خودمم ❤️