نه از الان برو دیر نیست هرروز برو پیاده روی رو و هی افزاییشش بده
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
شروع كن پياده روي رو، وقتي جلوي گاز يا ظرفشويي ايستادي شروع كن به حالت دايره قر بده كمرتو، دوتا بطري آب دستت بگير و روزا چند بار دمبل بزن، روي ديوار شنا برو، اگه به بي تحركي ادامه بدي زايمانت سخت ميشه، البته كسي رو ديدم كه سرتاسر حاملگي از جاش تكون نخورد و در عرض ١ ساعت زاييد😐
واقعا دیر نیس؟ خیلی ممنون😘 چه کارای دیگه ای انجام بدم که زایمان آسونی داشته باشم؟
نه گلم
ورزش هاتو از فردا شروع کن و پیاده روی رو
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
نه عزیزم دیر نیست زایمان طبیعی از سزارین خیلی بهتره من از روز ۴بعد از زایمان تمام کار هامو خودم انجام دادم ولی زندادشم که سزارین بود تا ۱۰روز نمیتونست راه بره
نه عزیزم دیر نیست زایمان طبیعی از سزارین خیلی بهتره من از روز ۴بعد از زایمان تمام کار هامو خودم انجام دادم ولی زندادشم که سزارین بود تا ۱۰روز نمیتونست راه بره ووو