2777
2789
بله درسته بخاطر همین زایمان طبیعی رو انتخاب کردم شما کلاسای ورزشی شرکت کردید یا خودتون تو خونه ورز ...

والا من حیش نبود برم کلاس ورزش شبا با مادرم میرفتیم پارک قدم میزدیم البته من توی خونه هم فعالیت زیاد داشتم و خیلی از پله بالا پایین میشدم که  باعث شد بچم زود دنیا بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما اما بی تحرک نیستم کلا کار میکنم تو خونه روی توپ هم ورزش میکنم اما نه زیاد

ورزش روي توپ عاليه، تنفس رو تمرين كن. نفس عميق بكش با دهن فوت كن بيرون، يادت باشه موقع زايمان به جاي جيغ زدن روي تنفس تمركز كني، تنفس درست داشته باش، اگر ميتوني توي اوج درد شروع كن اسكات پا زدن، بشين پاشو بكن، از تخت برو پايين بيا بالا، البته زمان داره ها، مثلا وقتي دردت كمه ميري روي تخت، زور ميزني، وقتي درد داره شروع ميشه مياي پايين كمرتو قر ميدي اسكات ميزني و بشين پاشو ميكني دوباره دردت آروم ميشه ميري روي تخت. 

والا من حیش نبود برم کلاس ورزش شبا با مادرم میرفتیم پارک قدم میزدیم البته من توی خونه هم فعالیت زیاد ...

خداروشکر

دعا کنید منم زایمان راحتی داشته باشم

بله درسته بخاطر همین زایمان طبیعی رو انتخاب کردم شما کلاسای ورزشی شرکت کردید یا خودتون تو خونه ورز ...

راستي نزديك زايمانم پله هم بالا پايين رفتم، همون شب دردم گرفت، روغن كرچك هم باعث ميشه درد زايمان بگيري البته من ٤٠ هفتم پر شده بودا

راستي نزديك زايمانم پله هم بالا پايين رفتم، همون شب دردم گرفت، روغن كرچك هم باعث ميشه درد زايما ...

پله پایین بالا کردن سخت نیست؟

روغن کرچک چقد باید بخورم هفته آخر؟