2777
2789
عنوان

شما چجوری فهمیدین باردارین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12278 بازدید | 32 پست
یہ ھفتہ بود حالم از زمین و زمان بھم میخورد ب ھر چی فکر میکردم جز بارداری  دخترم قلبشم تشکیل شدہ ...

خوشبحالت ❤

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام. کرده بودم یه روز ک از وقت پری گذشت بی بی زدم مثبت شد 😬😅

سلام عزيزم 

ببخشيد شما لكه بيني هم داشتيد يا نه اصلا؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
هیچ علائمی نداشتم دوازده روز از وقت پریودم گذشت بیبی زدم دیدم مثبت. چقد ناراحت بودم الان خدارو شکر م ...

سلام عزيزم تو اين ١٢ روز اصلا بي بي نزديد ؟ علائم هم نداشتيد؟ 

لكه بيني داشتيد يا نه اصلا؟ 

من ٤ روز عقب انداختم لكه بيني ندارم ميترسم بي بي بزنم

یہ ھفتہ بود حالم از زمین و زمان بھم میخورد ب ھر چی فکر میکردم جز بارداری  دخترم قلبشم تشکیل شدہ ...

سلام عزيزم شما لكه بيني هم داشتيد؟ 

سلام عزيزم شما لكه بيني هم داشتيد؟ 

سلام عزيزم تو اين ١٢ روز اصلا بي بي نزديد ؟ علائم هم نداشتيد؟  لكه بيني داشتيد يا نه اصلا؟&nbs ...

نه گلم لکه بینی نداشتم بیبی زدی؟؟ برو دکتر در اسرع وقت. تو دوازده روز بیبی نزدم امید داشتم به پریودی

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
نه گلم لکه بینی نداشتم بیبی زدی؟؟ برو دکتر در اسرع وقت. تو دوازده روز بیبی نزدم امید داشتم به پریودی

نه نزدم هنوز. امروز ٥ روز از پري گذشته. منم اميد ندارم مثبت شه واسه همين نزدم. هيچ علائمي ديگه نداشتي؟ 

نه نداشتم ولی عروس عموم داشت فکر میکرد پری بشه ولی نشد و باردار بود

چند روز از پري گذشته بود بي بي زدي و آز دادي؟ منم لكه بيني ندارم 

نه نزدم هنوز. امروز ٥ روز از پري گذشته. منم اميد ندارم مثبت شه واسه همين نزدم. هيچ علائمي ديگه نداشت ...

هیچ علائمی نداشتم اصلا 

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
چند روز از پري گذشته بود بي بي زدي و آز دادي؟ منم لكه بيني ندارم 

والا من یه روز گذشت از هولم رفتم بی بی زدم ولی هاله ننداخت بعد چند ساعت ک گذشت دیدم یه هاله کمرنگ افتاده اعتنا نکردم گفتم تکون خورده یا ازش گذشته خطا زده حدود سه چهار روز بعد باز دیدم ک پری نشدم بی بی زدم همون لحظه هاله انداخت انگار با هم پنج روز شد از پری گذشته بود 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
والا من یه روز گذشت از هولم رفتم بی بی زدم ولی هاله ننداخت بعد چند ساعت ک گذشت دیدم یه هاله کمرنگ اف ...

تبريك عزيزم. لكه بيني هم داشتيد يا علائم ديگه؟ 

من سينه هام درد ميكرد البته يه حسي تو دلم ميگفت اين ماه باردارم بعد از ٤سال خدا دلمو شاد كرد بهترين ...

سلام شما چه دارویی خوردی باردار شدی؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم