2777
2789
عنوان

شما چجوری فهمیدین باردارین 😍

12278 بازدید | 32 پست

چه علایمی داشتین 😻

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ علائمی نداشتم دوازده روز از وقت پریودم گذشت بیبی زدم دیدم مثبت. چقد ناراحت بودم الان خدارو شکر میکنم

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
سر دختر اولم، خستگی ؛ سر دختر دومم، معده درد😄

😂 خداروشکر دوتا نینی دارین پس

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

پریودم دیر شد 

با ترس و لرز رفتم بی بی چک خریدم

انقدر میترسیدم اصن نگاش نکردم

یهو دیدم 2تا خط پررنگ شد

انقدر گریه کردم و اشک ریختم

بعدشم اهنگ کی اشکاتو پاک میکنه ابی رو گوش کردم و های های اشک ریختم

این قضیه مال دی امسال هس

دومی رو ناخواسته باردار شدم

ولی خدارو شکر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من سينه هام درد ميكرد البته يه حسي تو دلم ميگفت اين ماه باردارم بعد از ٤سال خدا دلمو شاد كرد بهترين كادو تولدو بهم داد

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️
هیچ علائمی نداشتم دوازده روز از وقت پریودم گذشت بیبی زدم دیدم مثبت. چقد ناراحت بودم الان خدارو شکر م ...

چرا ناراحت اخه؟؟

پریودم دیر شد  با ترس و لرز رفتم بی بی چک خریدم انقدر میترسیدم اصن نگاش نکردم یهو دیدم 2تا خ ...

انشالله به سلامتی❤

من سينه هام درد ميكرد البته يه حسي تو دلم ميگفت اين ماه باردارم بعد از ٤سال خدا دلمو شاد كرد بهترين ...

خداروشکر❤❤

من اصلا علائمی نداشتم اصلاااا،،،پریودم یه هفته از موعدش گذشت اصلا هم قصد بارداری نداشتم پیشکیری هم د ...

خوشبحالت من هیچ علایمی ندارم بیبی زدم تو روز ٤ منفی شد از اون موقع هم نزدم تا الانم که پر نشدم😐😐