2777
2789
عنوان

شوهر

411 بازدید | 36 پست

سلام ميشه كمكم كنيد از موقعي كه من حامله شدم اخلاق و رفتار شوهرم عوض شده ديگه مثل سابق نيست تو اين مدت كلي دعوا داشتيم احساس افسردگي ميكنم گاهيفك ميكنم بايد طلاق بگيرم خيلي خشك و بي تفاوت شده اصلا منو نميبينه منو مقصرهمه چيز ميدونه بخاطر كم تحربه بودنم تحقيرم ميكنه و همه ي زندگيش شده پسرش كه از زندگي قبليه...همش بفكر اونه...قبل از اينكه حامله بشم همه ي زندگي روي خاسته هاي من بود هردوسه ماه مسافرت دونفره ميرفتيم كلي تفريح دونفره داشتيم كلي منو رستوران ميبرد همه جوره محبت ميكرد اما از وقتي حامله شدم انگار خرش از پل گذشته وفك ميكنه هر كاري هم تو زندگي بكنه من جدانميشم در ضمن بگم كه سياستم صفره و شوهرم يك مرد همه فن حريفه و من انقدر ساده ام كه صدتاي من رو بازي ميده تفاوت سنيمونم خيلي زياده مشاوره هم نمياد كمكم كنيد دارم دق ميكنم

الان کارشناسای نی نی سایت میان میگن خب با این اختلاف سنی چرا زنش شدی؟و از همه مهمتر چرا بچه دار شدی؟و در نهایت نیز میگویند طلاق بگیر😊

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان کارشناسای نی نی سایت میان میگن خب با این اختلاف سنی چرا زنش شدی؟و از همه مهمتر چرا بچه دار شدی؟ ...

خوب کارشناسان قطعا درست میگن برا ازدواج باید همه چیز رو در نظر گرفت اختلاف سنی وبه بار ازدواج کرده بچه ایم داره 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
پسرش با شما زندگی میکنه؟ اگر اره شاید فکر میکنه با اومدن بچه جدید توجه به پسرش کم میشه و داره اینجو ...

زندگي نصفه و نيمه فقط پنج شنبه جمعه هاهست ولي منت اينكه بقيه روزا نيست رو سر منه

تو که میدونستی ازدواج قبلی داشته ی بچه داشته چرا قبول کردی 😕😕 

بعدشم خودتو جای شوهرت بزار اگه تو قبلن ازدواج کرده بودی ی بچه داشتی و محبت بهش میکردی شوهرت گیر میداد میخاستی چه کنی 😒😒 

عزیز شما سعی کن زندگی بین خودت همسرت خوب باشه .به بچه قبلیش چیکار داری .مث اینکه بچشع ها 😕😕 

پدرشه دوسش داری پاره تنشه .چطور بی تفاوت باشه 

شمام استرس ب خودت نده واس بارداری خوب نیس .اگه خرجت چه مالی و چه عاظفی میکنه دیگه چرا گیر میدی بهش .عزیز اون بچه که تو میگی بهش میرسه همش شده جونش .از خون خودشه .سعی کن کنار بیای 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔