2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 36 پست
ازدواج نکن فعلا زوده اگه هم ازدواج کردی ۵ سال نامزد باش اخلاقاشو بفهمی

سنتی ازدواج کردی؟؟ 

یا دوست بودین باهم ؟

تو‌نی‌نی سایت فهمیدم‌خانواده خیلی مهمه

فرهنگ خیلی مهمه 

سنش و تفاوت سنی خیلی مهمه 

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی
تو که میدونستی ازدواج قبلی داشته ی بچه داشته چرا قبول کردی 😕😕  بعدشم خودتو جای شوهرت بزار اگ ...

منكه اصن كاري به پسرش ندارم وقتي مياد خونم انقد تحويلش ميگيرم رابطه م با پسرش عاليه من الان با خودش درگيرم كه عوض شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه اصن كاري به پسرش ندارم وقتي مياد خونم انقد تحويلش ميگيرم رابطه م با پسرش عاليه من الان با ...

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
منكه اصن كاري به پسرش ندارم وقتي مياد خونم انقد تحويلش ميگيرم رابطه م با پسرش عاليه من الان با ...

ببین گلم گاهی وختا واس بدست اوردن دل شوهرت از وجود خودت باید مایع بزاری .خوب میکنی با پسرش رفتارت خوبه اون وخ شوهرتم نیفهمه تو بدت از کسی نمیاد فقط دوس داری بهت توجه کنه .شوهرتم یکم صبوری کنی دروس میشه .بزار تو خودش باشه گیر نده بهش ی مدت بزار هر کازی ک دوس داره بکنه .اصلن ازش درمورد چیزایی ک آزارش میده نپرس .کارایی ک دوس داراه انجام بده .

یکی دو هفته سمتش نرو آروم باش .کاری داشت انجام بده با پسرشم یکم مدارا کن خودش میاد سفره دلشو باز میکنه .فعلنم تو این مدت شما بفکر بچت باش .پیاده روی کن از استرس دور باش .برو خرید چیزایی ک دوس داری برا بچت بگیر.گاهی وختا هم واس پسرش چیزی بگیر .جلو چشم خودش بده بهش خوش حال میشه شوهرت .ولی اصلن اصلن سعی نکن با پسرش بد باشی .خوش رو باش .😚😚

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ببین گلم گاهی وختا واس بدست اوردن دل شوهرت از وجود خودت باید مایع بزاری .خوب میکنی با پسرش رفتارت خو ...

آخه توجه بيش از حدم طرف فك ميكنه كه تقصيركار نيست فك ميكنه حتما اشتباه از من بوده كه دارم بهش محبت ميكنم

ببین گلم گاهی وختا واس بدست اوردن دل شوهرت از وجود خودت باید مایع بزاری .خوب میکنی با پسرش رفتارت خو ...

با اين وضعم جايي نمي تونم برم هرجا بخوام برم بايد منت بكشم كه بيا منو ببر