2777
2789
عنوان

آیا نتیجه منفی بی بی چک قابل اعتماد است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 31 پست
یعنی بدون ارضا شدن و فقط با پیشاب از روی لباس زیر میشه باردار شد؟ کسی اینطوری باردار شده؟

من که تا حالا نه دیدم و نه شنیدم اگه خیلی استرس داری برو یه تست بتا بده 2 ساعت بعدم جوابشو بهت میدن من خودم دیروز رفتم امروزم پریود شدم شما که خیلی نگران بارداری هستی تا نامزدی قرص ضد بارداری بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم ارضا شدن و تخلیه اسپرم آقا بود نه خانم..

با پیشاب هم امکان بارداری هست اما درصدش کمتره حتی اگه آقا ارضا نشه.

اما از روی لباس زیر امکان بارداری نیست حتی اگه تخلیه رخ بده

محتاج نگاه خداوند
بعد چند روز تاخیر بی بی چکت منفی شد

آخرین پریودم ۳۰ بهمن بوده یکی ۴ فروردین زدم یکی امروز

البته پریودام معمولا تاخیر دو سه روزه داره اما حداقل ۲۰ روز از رابطه م گذشته بود که تست زدم

آخرین پریودم ۳۰ بهمن بوده یکی ۴ فروردین زدم یکی امروز البته پریودام معمولا تاخیر دو سه روزه داره ام ...

پس دیگه منفیه چیزایی که پریودو باز میکنه مثل کاکائو یا زعفرون بخور تا پریودت باز بشه فکر کنم چون استرس داری اینطوری شدی 

وقتی دخول انجام نشده لباس زیرم داشتی پس پیشاب از کجا اومده😐😐

بهم نخندی آ من یه مطلب خوندم نوشته بود اسپرم اونقدر ریزه که میتونه از منافذ لباس هم عبور کنه میترسم وقتی به لباسم خورده ازش رد شده باشه و اتفاقی افتاده باشه  

بهم نخندی آ من یه مطلب خوندم نوشته بود اسپرم اونقدر ریزه که میتونه از منافذ لباس هم عبور کنه میترسم ...

😑😑ینی واقعا حرفی برای گفتن نذاشتی 

این چرت و پرتا رو باور نکن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون