2777
2789

سلام دوستان ... من موهامو خیلی دوس دارم تا کمرمه ولی متاسفانه موخوره میزنه با وجود مراقبت زیاد... عاشق موی بلندم و هر وقت هم کوتاهشون کردم دو هفته بعد موخوره زده یعنی به نظرم هیچ فایده ای نداره ... 

اینم بگم‌که من به هیچ وجه از سشوار و اتو مو و تافت استفاده نمیکنم ، شونه م هم چوبیه روغن نارگیل رو هم یه مدت امتحان کردم ولی بازم موخوره میزنه ... لطفا راهی غیر از کوتاهی بهم پیشنهاد کنید ... سپاس❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید موخره ها کوتاه بشه و از بین بره بعدا درمان کنی، موی دوشاخه شده دیگه هیچوقت ترمیم نمیشه من ...

منم مرتب نوک گیری میکنم ولی موهام شکننده اس .. از وسط میشکنه😢

موخوره یا از سشوار یا از خشکی مو میاد از روغن آرگان کرطیستال مو یا میتونی آلوورارو بگیری مواد توشو میکس کنی شب بزنی به موهات صبح بشوری

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

موهات بیار دو طرفت ، جلوی افتاب یا نور خورشید بیار ، هر چی موهای موخوره دار میبینی ، نوکش رو بزن ، چند روز این کار کنی یواش یواش کم میشه و از بین میره 

یک روز در میان هم با روغن زیتون موهات رو چرب کن و بباف تا به خوردش بره 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
موخوره یا از سشوار یا از خشکی مو میاد از روغن آرگان کرطیستال مو یا میتونی آلوورارو بگیری مواد توشو م ...

جالبه من موهام زود به زود چرب میشه کلا پوستم چربه ولی وقتی موهامو میشورم فقط پوست سرمو شامپو میزنم که موهام خیلی خشک نشه

وازلین ویتامینه بزن. اولش فرمش زیبا می شه و مو خوره ها از بین میره و تبدیل به نقاط سفید رنگی می شن که با اشاره از همون نقطه موهاتون تیکه می شه (نقطه شروع موخوره ضعیف شده است) به مرور زمان اون نقاط نیز از بین می رن و موهاتون بدون مو خوره میشن البته اگه هر وقت از حمام می یاین به موهاتون وازلین بزنید و مداومت داشته باشید.

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
منم مرتب نوک گیری میکنم ولی موهام شکننده اس .. از وسط میشکنه😢

من خیلی دکتر رفتم و انواع شامپو و محلول و ماسک زدم به موهام ولی بی تاثیر بود، از یه نفر شنیدم که وازلین خوبه امتحان که کردم دیدم فوق العادس😍

محیا خانوم هستم🤪😎