2777
2789
عنوان

سقط خود به خودی

13937 بازدید | 195 پست

من طبق سونوگرافی رشد جنینم در شش هفته و پنج روز و crlهفت میلیمتر قلبش از کار افتاده بود و پس از صبر کردن یک هفته ای خودش سقط شد ،بعد از آخرین لخته ای که تقریبا بزرگتر از بقیه بود خونریزیم اول قطع و بعد کمتر شد 

حالا میترسم کامل دفع نشده باشه ،چون بارداری اولم بود و کورتاژ هم اصلا میترسم 

نمیدونم چند وقت بعد از سقط بروم سونوگرافی ؟

واینکه در دوران بارداری کم کاری تیروئید گرفتم و قرص میخوردم و قند ناشتاهم 97بود ،آزمایش قند و تیروئید را نیز نمیدونم کی تکرار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دقيقا بعد سقط رفتم گفت دفع شده كامل  ولي ماه بعدشم رفتم چك كردم

ببخشید سقط تون چطور بود خودتون متوجه شدید همش دفع شده ؟یعنی بلافاصله رفتید ؟سونوگرافی شکمی؟چندهفته بودید؟

کاش منم عین شما باشه

از واژینال میترسم ،شکمی هم میشه ؟ شما تجربه داشتید ،کامل دفع شده؟

بله متاسفانه منم سقط داشتم 

واژینال دقیق تره 

ترسی نداره شاید دوران بارداری سونو واژینال یکم اذیت شه ولی وقتی باردار نیستی مشکلی نداره 

من شیاف پرژسترون استفاده می کردم دوران بارداری دکتر گفت شیاف نزار دیگه نذاشتم دو روز بعد خود به خود افتاد ده روز بعد رفتم سونو گفت رگ اتصال جنین به مادر هنوز نیفتاده یه قرص بهم داد متاسفانه اسمشو فراموش کردم بعد ده روز دوباره رفتم سونو رحمم پاکسازی شده بود 

بله متاسفانه منم سقط داشتم  واژینال دقیق تره  ترسی نداره شاید دوران بارداری سونو واژینال ...

ببخشید

نمیدونم چرا میترسم ،دیواره رحمتون هم رفتید ضخامتش کم شده بود ؟

اونوقت ببخشید دوباره که قرص خوردید برای دفع بقایابازم خونریزی و اذیت شدنش مثل روز سقط بودش؟

بله متاسفانه منم سقط داشتم  واژینال دقیق تره  ترسی نداره شاید دوران بارداری سونو واژینال ...

منم دوسه روز شیاف استفاده کردم اما وقتی لک هام زیاد شد دکتر گفت دیگه استفاده نکن 

شما هم مثل من هفتته تون پایین بود؟

من روز سقط خودم نه هفتم بود اما هفته ی قبلش که رفته بودم سونوگرافی طبق اون شش هفته پنج روز بود 

ببخشید سقط تون چطور بود خودتون متوجه شدید همش دفع شده ؟یعنی بلافاصله رفتید ؟سونوگرافی شکمی؟چندهفته ب ...

من يدفعه دردام ريتميك شد يه شب تا صب بعد ٧صبح دفع شد خودم فهميدم يچيز زياديه رفتم حموم اندازه يه كف دست بافت و رويان بود ... دوماه بودم

ببخشید نمیدونم چرا میترسم ،دیواره رحمتون هم رفتید ضخامتش کم شده بود ؟ اونوقت ببخشید دوباره که قرص ...

نه ضخامتم کم نشده بود خداروشکر رحمم دچار مشکل نشده بود من جنین یک ماه  تو شکمم از بین رفته بود ولی من هیچ علائمی نداشتم نه درد نه خونریزی بابت همین سونو واژینال رفتم که همه جوانب رحمم رو سونو کرد تخمدان هامو نگاه کرد ببینه برام مشکلی پیش اومده یا نه 

نه بعد از مصرف قرص دکتر گفت رحمت جمع میشه هر چی بقایا مونده باشه دفع میشه که از من فقط  یه چیزی لک مانند دفع شد که بعد رفتم  سونو گفت رحمم کلا از بقایا تخلیه شده