2777
2789
عنوان

کدبانوهای عزیز،میشه ی لحظه بیاین؟

131 بازدید | 17 پست

پسرم مخاس ک با مرغ واسش شام درس کنم،(ی چ شبیه دنر)میشه راهنماییم کنیین ،اااگر خوشمزه ای مدنظرتون هس؟

ممنونم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ بذار بپزه رب و اینا نزن

بعد ریش ریش کن

با زردچوبع و پیازداغ و رب و نمک و زرشک سرخ کن

مثل لوبیا پلو لا ب لای برنج بذار دم بکشه

خیلی خوشمزس

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
مرغ بذار بپزه رب و اینا نزن بعد ریش ریش کن با زردچوبع و پیازداغ و رب و نمک و زرشک سرخ کن مثل لوبی ...

ممنونم خانوووومی،میگه نمخام توش برنج باشه

مرغ اب پز کن ریش ریش کن سمبوسه با پنیرپیتزا درست کن خیلییییی خوبه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
ممنونم خانوووومی،میگه نمخام توش برنج باشه

ای جانم

جوجه درستش کن با نون 

یا مرغ براش سیخ بزن کباب کن 

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

مرغو نگینی خرد کن بعد تو پیاز داغ تفت بده بزار بپزه بعد یه کم قارچ و فلفل دلمه ای خرد کن تفت بده اونم بریز تو مرغ سیب زمینی نگینی هم خرد کن سرخش کن اونم بریز تو مرغا بعد آخرش یه کم پنیر پیتزا بریز روش اب که شد بریز تو نون ساندویج با گوجه خیارشور و کلم اگه دوست دارین یه کم پنیر گودا هم بریز خوب میشه

این نیز بگذرد...                                   

مرغ نگینی کن سرخش کن با پیاز .سیب زمینی هم نگینی کن سرخ کن اگه دوست داشتی گوجه هم سرخ کن باهاش یکم رب وابلیمو بزن بهشون یکم باهم سرخ ک شدن بهش بده بخوره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

مرغ ترکی

مرغ رو آبپز کن بعد ریش ریش کن پیاز داغ درست کن مرغا رو اضافه کن و کمی جعفری بزن

سیب زمینی هم سرخ کن و قارچ آخرش یکم پنیرپیتزا بریز روشون در تابه رو بزار با شعله کم تا پنیر آب بشه بعد ساندویچش کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مرغ ترکی مرغ رو آبپز کن بعد ریش ریش کن پیاز داغ درست کن مرغا رو اضافه کن و کمی جعفری بزن سیب زمینی ...

ممنونم عزیز دلم