2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل بزنید دو شب . 

بعدم پماد کلوتریمازول چند شب بزنید تا سوزشتون خوب بشه دارید عفونت میگیرید نن همیشه درگیرش بودم . که متاسفانه دکار برید حتما به همسرتونم دارومیدن زودتر اثر میکنه چون دوطرفه اس این قضیه . 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

چونکه زرده باید دارو مصرف کنی و پماد واژینال

با درمان خانگی نتیجه نمیگیری.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

ی لگن یا وانی که توش بتونی بشینی

پراب با ی فنجون سرکه و ی فنجون نمک دریاچه بریز بشین توش نیم ساعت هفته ای یکی دوبار

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

عنبر نسا عالیه...خودتو در گیر داروهای،شیمیایی نکن...نت سرچ کنی روش مصرفشو میفهمی...من بعد 6از زنگی و بارداریو زایمان که هر دوره براخودش عفونت داشتم فقط با دود عنبر نسا خوبش کردم

عسل بزنید دو شب .  بعدم پماد کلوتریمازول چند شب بزنید تا سوزشتون خوب بشه دارید عفونت میگیرید ن ...

منم تا میام خوب شم باز عفونت میگیرم دیگه خسته شدم بدنم خیلللللی حساسه 

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
عزیزم ، سیر خام قورت بده عاااالیه هر چی عفونتو میبره ، همون لحظه که قورت میدی واژنت میسوزه یکم ولی س ...

قورت بده یا بکنه تو واژنش؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷