2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولینی ک اسم زاج آوردید

لطفا درباره ی نحوه استفاده پاسخگو باشید

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
منم تا میام خوب شم باز عفونت میگیرم دیگه خسته شدم بدنم خیلللللی حساسه 

احتمالا درپیشگیری تون از ک ا ن د وم استفاده می کنید.

چون کاندوم روی خیلی ازخانم ها حساسیت ایجادمی کنه ومرتب با عث عفونت میشه.

چطور باید استفاده کرد

شب قبل از خواب یه تیکه کوچیک اندازه عدس باید بزاری داخل واژن. تاچندروز تیکه تیکه مث دستمال کاغذی عفونت میاد بیرون.من اینسری یکم بزرگ بود یه مقدار سوزوند. ولی دفعه‌های قبل از دردپریود میمردموزنده میشدم اما اینبار چندروز قبل پری گذاشتم.پریودیم کلا بدون درد بودفهمیدم عفونتم ازبین رفته

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم

من عنبر نسا  کندر و خیلی چیزای دیگه دکترم رفتم  ی شیاف واژینال لاکتوواژ داد و ی قرص متروماکس ۲۵۰ خیلی اذیتت شدم همش تو دستشویی و حموم بودم ولی اینکار منو خوب کرد قرص متروماکس هر شش ساعت خوردم اب ذغالاخته خوردم و تقربیا روزی دوبار تو اب و سرکه نشستم  عالی بود ارومم میکرد و سه روزه خوب شدم و آب فراوان خوردم