یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب چقد دیگه من آفتاب نباشه یه ادم مزخرف میشم دست خودم نیست
عزیزم فصل بهار همیشه باید بارون باشه دیگه ی چن سالی نباریده عادت نداریم بهش،این اتفاقا هم ب خاطر بی مسولیتی ی عدست وگرنه همونقدر ک نبود آفتاب آزارت میده اگه آب هم نباشه اذیت میشی
سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
Chetore be khatere hale yek nafar yek melati az bi abi azab bekeshan????keshavarza o baghdara chand vaght pish chetor sedashoon dar oomade bood az bi abi,hala khoda ro shokr barooni mizane ,hamash yek ede bayad bian o enerzhi manfishono roo Sare baghiye Khali konan
Chetore be khatere hale yek nafar yek melati az bi abi azab bekeshan????keshavarza o baghdara chand ...
با سیلاب آشنایی داری ؟ خانم نسبتا محترم سیل بشه از کشاورزا هم هیچی نمیمونه این شمایین که فقط فکر خودتونید از جاتون مطمئنین مغزو میبوسین یه گوشه میزارین لب و دهنو به کار میندازین
من ابراز استرس کردم شاید شما درکی ازش ندارید اینجوری آدمو به رگبار نبندید درست نیست !