2777
2789
عنوان

تجربه پروتز گونه؟؟

7681 بازدید | 20 پست

سلام

دوستانی که عمل پروتز گونه داشتن میشه لطفا بیاید توضیح بدید از عملتون و ضروریات قبل و بعد از عملتون؟ راضی هستید؟ چقدر درد داشت؟ چه آزمایشاتی دادید؟ چند روز بعد از عمل صورتتون به حالت عادی برگشت؟ صفر تا صدش رو بگید لطفا؟

چند سال بعد عمل گونه میشه پوست صورت رو کشید؟ اگه چند روز بعد عمل پشت لبم رو لیزر موهای زائد کنم اشکالی داره؟

دائمیه که؟

و آیا

دوستان جراحی زیبایی عالی کرمان یا یزد میشناسید برای پرتز گونه؟ که کارش رو دیده باشید و باتجربه باشه؟

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گونه رو پروتز نمیکنن  بوتاکس میکنن

گونه رو بوتاکس نمیکنن ژل میزنن😀

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
برای چی میخاین پروتز کنید گونه تون رو؟

چرا برای گونه هم پرتز میذارن

من وزن کم کردم و اطراف دهانم شل شده و و بافت روی گونه هم از بین رفته و فقط کمی استخوان مونده. با گذاشتن گونه صورتم پرتر میشه

ژل و بوتاکس چه فرقی با هم داره؟ خوب شد گفتی یه خورده در موردش بخونم یه کم اطلاعاتم بالا بره

ژل واسه پر کردن جاهایی هستش که دوست داری حجم میده.بوتاکس واسه فلج کردن عضلات هستش واسه چین و چروک صورت

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
چرا برای گونه هم پرتز میذارن من وزن کم کردم و اطراف دهانم شل شده و و بافت روی گونه هم از بین رفت ...

از این لیزرا که پوستو سفت میکنن بهتر نیست ؟

اخه پروتز یه جسم خارجی رو میزارن تو گونه

چشمانم را 
از این لیزرا که پوستو سفت میکنن بهتر نیست ؟ اخه پروتز یه جسم خارجی رو میزارن تو گونه

در موردشون خلی تحقیق کردن

یکیشون هم هایفوتراپی هست ... اما بازم تا یکسال میمونن و باید دوباره انجام بدی و میگن تفاوت آنچنان فاحش نیست... کمی تغییر ... با احتساب هزینه و این عیوب بنظرم اومده که جراحی پرتز بهتر باشه

هزینه هایفو چقدره؟

بسته به جایی که میری جلسه ای از 850 هزار تومان هست تا یک میلیون و هفتصد هشتصد

اسی ژل بزن مثلا اگه ۵ بار در عرض چند ماه چند ماه بزنی میمونه.ژل همش جذب نمیشه بخشیش جذب میشه مقداریش هم میمونه