2777
2789
عنوان

تجربه پروتز گونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7681 بازدید | 20 پست
اسی ژل بزن مثلا اگه ۵ بار در عرض چند ماه چند ماه بزنی میمونه.ژل همش جذب نمیشه بخشیش جذب میشه مقداریش ...

اینو نمیدونستم

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
بسته به جایی که میری جلسه ای از 850 هزار تومان هست تا یک میلیون و هفتصد هشتصد

چرا دستگاه خونگیش نمی خری؟  من جایی خوندم که هایفو باید چند جلسه انجام بدی تا جواب بگیری 

خونگیش بزن اسمش مینی هایفو   قیمتش ۱۶۰۰ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دستگاه خونگیش نمی خری؟  من جایی خوندم که هایفو باید چند جلسه انجام بدی تا جواب بگیری  ...

اینقدر با این دستگاه ها کلاه سرم رفته اصلا حاضر نیستم اعتماد کنم..

سایت های معروف آورده بودن !!   از برندهای معروف بگیر  دکترها هم همین دستگاه ها رو استفاده ...

دستگاه هایی که دکترها و کلینیک ها استفاده میکنن خیلی قویتر هست. اشعه اش رو میگم... و تفاوتهای زیاد دیگه ای هم مطمئنا داره

مثل دستگاه های لیزر موهای زائد... ببین بستگی به دستگاه نتیجه ها خیلی متفاوته.... دستگاه چینی باشه یا مثلا المانی یا آمریکایی