2777
2789
عنوان

پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست
من شماره اشو نداشتم بعد چندسال پیام داد سلام عیدتون مبارک من جواب ندادم بعد شماره اشو ذخیره کردم اس ...

اهان فک کردم از اول داشتی 

حالا دیگه کاریه که شده ولی جوابش و نده استوریاشم دیگه نبین 

بلاکشم نمیخواد بکنی یهو لج میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین را میگم بعضی ازاقایون برای چی به خودشوناجازه میدن به یه خانم که مثلا چندسال قبل باشون اشنا ب ...

بعدم من که کلا فراموشش کرده بودم فقط یه اتفاق چند وقت پیش واسش افتاد از دوستم شنیدم حتما فکر کرده آه و نفرین من بوده که پیام داده

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
تحت هیچ عنوان چون متاهلم اگه مجرد بودم شاید فقط اونم پروفایلشو نگاه میکردم اونم از روی کنجکاوی 

من قبلا اصلا نگاه نمیکردم چون شماره اشو اصلا یادم نبود از وقتی پیام داده جواب ندادم ولی استوری هاشو نگاه کردم حالا پاکش میکنم مرسی دوستم گفتی

اهان فک کردم از اول داشتی  حالا دیگه کاریه که شده ولی جوابش و نده استوریاشم دیگه نبین  ب ...

غیر اون عیدت مبارک دیگه پیامی نداده 

بعدم من خیلی وقته از دلم رفته بخاطر همین آدم سستی نیستم که از ترس جواب دادن بلاک کنم. چشم دوستم

بعدم من که کلا فراموشش کرده بودم فقط یه اتفاق چند وقت پیش واسش افتاد از دوستم شنیدم حتما فکر کرده آه ...

البته عزیزم هرچی بوده شما بهتره که پاسخ ندهی چون پاسخ شما می تونه باعث بشه اون دوباره پیام دیگری بده وشما ناگزیربه پاسخ دادن بشی وبعدبراتون دردسرسازبشه.

البته عزیزم هرچی بوده شما بهتره که پاسخ ندهی چون پاسخ شما می تونه باعث بشه اون دوباره پیام دیگری بده ...

نه خداروشکر اصلا جواب ندادم آنلاین شدم ولی دیر سین کردم که بفهمه واسم مهم نیست از رو عکس پروفایلش فهمیدم اونه چون عکس خودش بود.

نه خداروشکر اصلا جواب ندادم آنلاین شدم ولی دیر سین کردم که بفهمه واسم مهم نیست از رو عکس پروفایلش فه ...

کاردرستی کردی عزیزم.

براتون ارزوی موفقیت درهمه عرصه های زندگی را دارم.