2777
2789
خب اگه لباس عروس بپوشیو عکس بگیری چی ولی مراسم نباشه🤔

نمیدونم عزیزم ولی پوشیدن لباس عروس میکام عروس رقص با آقا داماد و شیرینی عروسی یه چیز دیگس الیته این نظر منه ولی اگه واقعا تصمیمت جدیه و نمیخوای عروسی یگیری یه مهمونی کوچیک با فامیل بگیرین و لباس عروست رو یپوش اینم خاطره میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگرفتم پول عروسی رو با پول جهاز خونه خزیدیم خیلیم راضیم دیدن البوما و خاطرات عروسی واسه ادم نه خو ...

دقیقا الان تو این زمانه نباید ریسک کرد قبلا میشدکلی کار بکنی اما الان خیلی گرونیه شاید بعدش هرچی تلاش کنی نتونی جبران کنی

من نگرفتم پول عروسی رو با پول جهاز خونه خزیدیم خیلیم راضیم دیدن البوما و خاطرات عروسی واسه ادم نه خو ...

چقد نظرات متفاوته😊حالا من که با اونهمه وام عروسی گرفتم الان بعد از سالها برگردم عقب خیلی مفصل تر میگیرم ایده های جدید بکار میگیرم چون خونه دار شدن و ماشین خریدن حالا دو سال دیر و زود بشه طوری نیست اینهمه آدم پولدار که مستاجر هستن تو بهترین و گرون ترین منطقه ها هم می‌شینن...روز عروسی از نظر من نقطه ی عطف زندگی آدمه چرا باید هول باشیم که فرتی فقط بریم تو خونه خودمون خب بعدش چی؟

چقد نظرات متفاوته😊حالا من که با اونهمه وام عروسی گرفتم الان بعد از سالها برگردم عقب خیلی مفصل تر می ...

شایدم نظرشما درسته  به نظراین تصمیم بیشتر برمیگرده به خودمون که چقدر این قضیه برامون مهمه من همیشه رویای عروسیرو داشتم الان میخوام منطقی تصمیم بگیرم ولی خب هنوز توزندگی نرفتم شاید دارم احساسی تصمیم میگیرم ممنون که صادقانه نظرتون رو گفتین

نه فکر خودمه همسرم مستقله وپدرشوهرم جانبازه اگه بخوام میتونه عروسی بگیره ولی باید سرمایشو ازکارش درب ...

عزیزم خونه خریدین ؟؟؟؟ فقط وسایل داخل خونه مونده ؟؟؟

و اینکه شغل همسرتون چیه ؟؟

چقد نظرات متفاوته😊حالا من که با اونهمه وام عروسی گرفتم الان بعد از سالها برگردم عقب خیلی مفصل تر می ...

بعدش ماشین خوب خریدیم و شکر خدا سالی دوبارم سفر خیلی خوب میریم و غم و غصه پول نداریم چون همون مراسم که میخواست پنج شیش ساعته تموم بشه پولش الان  تقریبا شده ۵۰۰ تومن و کلی استرس از رو دوشمون برداشته 

عزیزم خونه خریدن ؟؟؟؟ فقط وسایل داخل خونه مونده ؟؟؟

نه قراربود خونه اجاره کنیم ولی اگه قید عروسیرو بزنیم شاید باتوجه به سرمایه واین جور چیزا بشه خونه خرید من سره این دوراهی موندم منطق میگه پولشو بزار خونه بخر وبقیه ی عمرتو راحت بدون استرس باش ولی احساس میکه خونه نخر عروسی بگیر که حسرتش به دلت نمونه

شایدم نظرشما درسته  به نظراین تصمیم بیشتر برمیگرده به خودمون که چقدر این قضیه برامون مهمه من هم ...

عزیزم منم موقع عروسیم همین دو دلی رو داشتم الان خدا رو شکر می‌کنم که گرفتم بابا من الآنم میرم عروسی دوستان یا فامیلا میگم ای خدا کاش من فلان کارو تو عروسیمون میکردم ...ببین سرسری ازش رد نشو دیگه بعد از پنج شیش سال که انشالله کار شوهرت رونق گرفت تو نمیتونی عروسی بگیری اونوقت که ! هرچیزی زمان خودش!

خونه رو منم خریدم مگه آدم قانع میشه؟یکم میگذره میخوای بزرگ‌ترش کنی! باز باید از خوشیت بزنی همش که جمع کنی و ...در نهایت هر تصمیمی میگیری انشالله پشیمون نشی و منفعت زندگیت در اون باشه⁦❤️⁩

بعدش ماشین خوب خریدیم و شکر خدا سالی دوبارم سفر خیلی خوب میریم و غم و غصه پول نداریم چون همون مراسم ...

خدا رو شکر عزیزم که راضی هستی⁦❤️⁩همین رضایتت مهمه 💟

نه قراربود خونه اجاره کنیم ولی اگه قید عروسیرو بزنیم شاید باتوجه به سرمایه واین جور چیزا بشه خونه خر ...

الام احساستون رو میفهمم کسی کمکتون نمیکنه ؟؟ خانواده ی خودتون چی توی پول تالار کمکی نمیکنن ؟؟؟ 

عزیزم منم موقع عروسیم همین دو دلی رو داشتم الان خدا رو شکر می‌کنم که گرفتم بابا من الآنم میرم عروسی ...

بسیار عالی خیلی ممنون از نظرت دوست خوبم 

یکی از کسایی که میشناختم توعقد گفت من عروسی نمیخوام البته شرایطش خاص بود به خاطر یه سری از رفتاراش خانوادش تردش کرده بودن ولی بااین حالخانواده ی داماد هرچی گفتن بگیر پشیمون میشی گوش نکردوخیلی خیلی بی سرصدا رفت سره خونه زندگیش طوری که هیچکس نفهمید بعد چند ماه باخانوادش آشتی کرد  وهمچی به روال قبل برگشت اما وقتی به عروسی هرکسی میرفت کل رفتارش تغییر میکرد ودرآخر منجر به جدا شدنش شد

الام احساستون رو میفهمم کسی کمکتون نمیکنه ؟؟ خانواده ی خودتون چی توی پول تالار کمکی نمیکنن ؟؟؟ 

خانواده ی خودم برام مراسم نامزدی گرفتن تالار ولی مادرم میگه قید عروسیرو بزن شوهرت گناه داره😑😓

بسیار عالی خیلی ممنون از نظرت دوست خوبم  یکی از کسایی که میشناختم توعقد گفت من عروسی نمیخوام ا ...

ای بابا.عزیزم من درکت میکنم چقدر فکرت درگیره منم تو موقعیت خودت بودم قطعا اگه عروسی رو نمیکرفتم پولش رو میذاشتم چند متر خونه بزرگتر میگرفتم چه می‌دونم ماشینم بهتر میشد اما خب هرچیزی جای خودش عروسی چیزی نیست که بشه فدای بقیه مسایل بشه .شایدم از نظر بعضیا بشه .من دوستای دارم که حتی خودشون نرفتن لباس با آرایشگاه ببینن کلا براشون مهم نبود مراسمشون چجوری باشه ...آدما باهم فرق می‌کنند چیزی که از نظر من و شما مهمه برای یه نفر اصلا مطرح نیست.شما خودتو بهتر می‌شناسی اگه میبینی صرفا بخاطر موقعیت شوهرت داری پا رو دلت می‌ذاری من در جایگاهی نیستم که بگم نه حتما حتما بگیر اما چون نظر خواستی حس کردم دو دلی بنظرم اومد مفصل بگم برات که بعد از چند سال همین گذشتی که میخوای در حق زندگیت و شوهرت کنی باعث افسردگی و حسرتت نشه ...آرزوی خوشبختی برات دارم خواهر عزیزم⁦❤️⁩